STUDIU: cercetatorii au demonstrat ca marimea conteaza!

STUDIU: cercetatorii au demonstrat ca marimea conteaza!
  calendar_month        
Discutiile privind legatura dintre marimea penisului si orgasmul feminin au existat intotdeauna si mereu au fost controverse.

Parerile fiind impartite, cercetatorii au efectuat studii pentru a vedeta daca exista o legatura si daca temerile pe care le au barbatii in pat sunt intemeiate. Si se pare ca sunt!

Potrivit unui studiu publicat in revista Journal of Sexual Medicine, femeile care au orgasme vaginale in mod frecvent declara ca reusesc sa atinga mai bine acest punct culminant daca barbatul are un penis mai mare, scrie Daily Mail.

Cercetatorul Stuart Brody, psiholog la Universitatea West Scotland si coordonator al studiului, a intervievat 323 de femei pentru acest proiect.

Ele au fost intrebate despre recentele lor experiente sexuale si daca lungimea penisului a fost importanta pentru atingerea orgasmului.

In discutii, s-a luat in calcul o marime medie a penisului intre 14,9 centimetri si 15,5 centimetri.

Cercetatorii au tras astfel conculuzia ca femeile care s-au bucurat de mai multe orgasme intr-un interval de o luna sunt cele care au facut sex cu barbati dotati.

Exista si o explicatie stiintifica pe care o da tot cel ce a coordonat studiul: "Asta s-ar putea datora, cel putin in parte, faptului ca un penis mai lung are o capacitate mai mare de stimula vaginul pe toata lungimea acestuia. Anxietatea barbatilor privind lungimea organului sexual nu reprezinta o reflectie a stereotipurilor din societate, ci este o apreciere reala ca mAArimea chiar conteaza pentru multe femei ", a declarat Stuart Brody.

Recomandari