STUDIU Lenjeria intima care ii innebuneste pe barbati. Iata care este preferata lor!

STUDIU Lenjeria intima care ii innebuneste pe barbati. Iata care este preferata lor!
  calendar_month   update 13 Aug 2015, ora: 16:15      
Lenjeria intima ii incita pe barbati si le starnesc imaginatia. Cu toate acestea, masculii au anumit tip de lenjerie intima care ii innebuneste.

Un studiu recent a demonstrat ca barbatii apreciaza foarte mult seturile asortate de lenjerie intima, mai ales cand acestea sunt purtate si cu dresuri sexy. In schimb, nu suporta sa vada corsete sau slipi tip tanga.

Conform cercetarii lenjeria intima are un impact mai mare decat se credea pana acum. Peste jumatate dintre barbatii chestionati au recunoscut ca nu considera atragatoare o femeie care poarta o lenjerie nepotrivita, noteaza Daily Mail.

86% dintre barbati au spus ca lenjeria partenerei este foarte importanta, in timp ce 71% dintre femei au declarat ca sunt atente la lenjeria pe care o poarta iubitul

In ciuda mitului care inconjoara acest tip de lenjerie intima, numai 19% dintre barbati au spus ca le place modelul tanga, iar in privinta rochitelor "de papusa", doar 6% dintre barbati sunt cuceriti de o femeie care poarta asa ceva.

Seturile asortate de lenjerie sunt apreciate si de femei. 46% dintre ele spun ca se simt seducatoare atunci cand le poarta.

Recomandari