Suceste mintile barbatilor

Suceste mintile barbatilor
  calendar_month        
O femeie care zambeste ( O arma mai puternica decat te-ai gandit tu vreodata)

O femeie care zambeste usureaza munca de tatonare a unui barbat. Arata ca e dispusa, afisand o atitudine de incredere si buna dispozitie. Din pacate insa, majoritatea femeilor se tem sa nu dea un semnal gresit si prefera sa-si tina zambetele pentru ele.

Pe principiul, dai din lac in put, aceasta precautie a femeilor este inteleasa total gresit de barbatii care le gasesc inabordabile si cu un trecut dureros, deceptii in dragoste deci...complicat, o belea pe care nu o doresti.

In schimb, un zambet este un semnal de acceptare. Barbatii au nevoie adesea de semne ca e sigur sa se apropie de o femeie pentru a-si lua inima in dinti si a purcede.

O femeie care asculta ( Si nu pune monopol pe conversatie)

Barbatii rar sunt ascultati, si de obicei nu mai mult de cateva minute. Macar cele cateva minute doresc sa le aiba. Pe langa asta sunt prea obisnuiti sa fie intrerupti, preferand astfel sa nu se mai agite si sa pastreze conversatia la un nivel mai superifcial. Se asteapta ca femeile sa vorbeasca mai mult, decat sa taca si sa asculte.
Daca se intampla sa dea peste o femeie care este chiar atenta la ce spun ei si asculta atat cu urechile, cat si cu ochii ( se uita fix la ei cand vorbesc), sunt intrigati. Si daca, dupa aceea aceasta continua sa asculte si nu incearca sa domine conversatia, eiii, poti sa zici ca ai intalnit un barbat fericit si dornic de o relatie stabila in care sa se implice cu totul.

O femeie care se imbraca feminin ( Barbatii chiar SE UITA)

Toata lumea stie ca barbatiilor le place sa priveasca, sa contemple pe principiul " Ce e frumos si lui D-zeu ii place". Cateodata, femeile chiar uita cat de neajutorati sunt barbatii in fata unei imagini. O simulare vizuala corecta poate hipnotiza un barbat. O femeie stie ca toate prvirile sunt pe ea si de multe ori se rusineaza. Mai tot timpul noi avem impresia ca barbatul remarca doar femeia perfecta.

Scoate-ti ideea asta din cap! Uita de perfectiune. Daca vrei chiar sa fii remarcata de un barbat, tine cont de: culori, curbe, rochii. In principiu, toti barbatii sunt indragostiti de femeile finute si delicate. Asta nu inseamna ca nu le place atunci cand vad o femeie in traning sau blugi. Doar ca nu remarca atat de repede si efectul nu este atat de puternic.

E cat se poate de evident ca o femeie imbracata in rochie rosie mulata daca se poate, debordeaza de sexualitate. Si tocmai asta ii transmite si barbatului: sex, sex, sex. E foarte posibil ca aceasta femeie sa aiba o latura mai delicata, mai feminina dar barbatul nu o poate observa. O rochie mai fina, fluida va atrage ca un magnet un barbat si nu doar pentru o noapte de sex.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Factorii favorizanti ai bolii parodontale
  • person

    "Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right