Sunt barbatii gelosi?

Sunt barbatii gelosi?
  calendar_month        
S-ar parea ca boala asta, numita gelozie e caracteristica numai femeilor.


Numai femeile par sa nu aiba liniste pana nu cauta in telefonul partenerului, in mailul sau, sau nu pune pe cineva sa-l urmareasca, in momentul in care cel de-al saselea simt al lor le spune ca o alta le face concurenta. Si daca se dovedesc a fi adevarate presupunerile lor, atunci nu ies numai scantei, ci foc si fulgere.


E complicata treaba la femei, pentru ca ele din orice gasesc un motiv de gelozie.


O privire intr-un anumit fel, o convorbire mai putin oficiala, sau un telefon la o ora mai tarzie si gata ati intrat la banuieli si mintea voastra face tot felul de scenarii. Asadar, e de ajuns o scanteie pentru ca sa luati foc si sa incepeti sa tunati si sa fulgerati.
Dam un pumn chiar si celui mai bun prieten daca avem certitudinea ca a incercat sa ne fure femeia


La noi e altfel. Ne trebuie motive solide pentru a intra in acea transa in care sa facem ravagii si dam un pumn chiar si celui mai bun prieten daca avem certitudinea ca a incercat sa ne fure femeia. Sau poate ca suntem aproape la fel de gelosi ca si voi, numai ca nu o aratam decat atunci cand avem dovezi.


Da, suntem gelosi daca plecati la o intalnire de afaceri cu noul coleg de munca, aranjate pana in cel mai mic detaliu si clocotind de fericire. Da suntem gelosi cand vorbiti de reusitele bunului amic din copilarie cu care ati luat pranzul si pe care il ridicati in slavi din toate punctele de vedere. Suntem gelosi cand preferati sa ramaneti la serviciu peste program in fiecare zi, doar ca sa ii explicati noului venit cum stau treburile in firma. Suntem gelosi cand plecati la petrecerea data de firma si uitati sa mai dati un telefon, sau sa mai ajungeti acasa.


In cazurile astea, gelozia la noi nu se manifesta violent, dar izbucnim precum un taifun in momentul in care probele sunt evidente.


Trecem direct la fapte. Asta e natura barbatului.


Daca v-am vedea de mana cu un altul, sau sarutandu-va cu altul, ori mai rau, in pat cu altul, atunci sa nu va asteptati sa cerem explicatii. Trecem direct la fapte. Asta e natura barbatului. Iti lasi femeia cat o lasi sa isi faca de cap, nu o cicalesti toata ziua, sa nu se simta incorsetata, pana la proba finala, pana te lovesti de certitudine.


Mi se pare imposibil daca iubesti sa nu fi gelos . Sa nu ai in suflet sentimentul ala care te roade la gandul ca femeia ta e cu altul care i-ar putea fura mintile si ti-ar putea-o lua. Spre deosebire de voi gandurile astea nu ne preocupa intreaga zi si nu facem din asta un intreg scenariu. Pentru noi conteaza mai mult faptele si mai putin indiciile.


Afla mai multe despre cum gandesc barbatii pe askmen.ro">86897.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Az igazi szepseg
  • person

    "...hogy legyen honnan ela￯kapni:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right