Sunt dependenta de dragoste?

Sunt dependenta de dragoste?
  calendar_month        
In zilele noastre orice fel de dependenta este aratata cu degetul si persoanele care o practica sunt marginalizate si catalogate drept "inadaptati social".

Sunt oameni care depasesc limita in materie de alcool, tigari, droguri si de toti ne este mila. Despre mine un singur lucru pot spune: nu pot trai fara dragoste.

Viata a fost destul de cruda cu mine in materie de dragoste si am avut parte de multa suferinta pe care n-as dori-o nimanui dar EU AM IUBIT. Asta e tot ce conteaza.Iarna trecuta nu simteam nimic pentru nimeni. Eram in sesiune, atat de ocupata cu invatatul, citeam mult si seara cand ma culcam aveam chiar o deceptie: orice fata se culca cu gandul la iubitul ei, eu ma culcam cu gandul la setul de infractiuni pe care-l invatasem sau la nu stiu ce articol din Codul civil caruia incercam sa-i gasesc exceptiile. Eram golita pe dinauntru, parca viata mea nu avea sens pentru ca nu iubeam.

Eram suparata pentru ca imi simteam sufletul gol, preferam sa iubesc chiar daca el nu ma iubea dar sa am si eu la cine ma gandi, sa pot sa-mi fac si eu planuri, sa visez, sa ma gandesc cum sa-l pot cuceri, sa ma gandesc cum ma imbrac maine ca poate ma intalnesc cu el pe strada.

O prietena suferea, se despartise de prietenul ei si-si plangea de mila. I-am spus sa fie fericita ca are sufletul plin de iubire, ca problemele se vor rezolva intotdeauna atunci cand iubesti.

Esenta crestinismului este iubirea, prin iubire vom invinge orice greutati. Oricat de grea ar fi ziua, oricate probleme ai avea, daca iubesti, ai puterea sa visezi, sa te transpui intr-o lume in care totul este perfect.

Si visul este prima etapa pana la implinirea dorintei.
"Viata incepe de la un vis frumos" a spus Napoleon; iar el a cucerit lumea!

Recomandari