Sunt infidel dar ma tratez

Sunt infidel dar ma tratez
  calendar_month        
Se poate trata infidelitatea, sau un infidel va ramane intotdeauna un infidel? Cata incredere poti avea intr-un barbat care ti-a inselat deja increderea?

Atunci cand mesajul lui Tiger Woods catre amanta sa a ajuns pe mana presei, orice indoiala asupra infidelitatii sale fata de sotia sa, Elin, a fost stearsa. Dar chiar daca Tiger implora in genunchi iertarea, nu o puteam invinovai pe Elin pentru ca se intreaba daca sotul ei putea ramane fidel pe viitor sau nu. Oare Tiger - si alti infideli - vor calca din nou stramb? Rapunsul ar putea sa te socheze… dar pare destul de logic.

Un procent mic dintre barbati au o adictie fata de infidelitate - indiferent de cum se simt in relatie. Dar majoritatea barbatilor musca din fructul oprit deoarece ceva lipseste in legatura lor actuala, fie sex, atentie sau chiar noutatea.

Cauza problemei

Un lucru e sigur: nefericirea este prezenta si hranita cu ceva timp inainte ca acesta sa insele. De fapt, ar putea chiar sa nu stie cat de aproape este sa cada prada tentatiei pana ce nu este pus fata in fata cu oportunitatea. Dar mai poate fi fidel dupa asta? Asta depinde numai de felul in care el si partenera lui abordeaza aceasta problema impreuna.

Daca barbatul tau ingroasa randurile celor ce au ravnit la bunul vecinului, amandoi ar trebui sa discutati si sa cautati cauza problemei.

Mai poti avea incredere in el?

Cheia: adreseaza-te lucrurilor care il deranjeaza. Pentru multi barbati, problema ar putea fi viata voastra sexuala, deci invatati sa aveti grija de gradul de multumire al fiecaruia. Sunteti amandoi satisfacuti? Exista anumite tensiuni specifice? Sunt anumite probleme despre care trebuie sa discutati? De obicei iti poti da seama - daca esti atenta - daca isi doreste mai mult. Daca problema este aceea ca se simte neglijat, adesea iti poti ajuta relatia daca ii ramai alaturi.

O data ce realizeaza ca nu mai trebuie sa se chinuie sa obtina atentia ta, cel mai probabil nu se va ma simti tentat sa o caute in alta parte.

Deci iata ce stim pana acum: Unii barbati sunt dependenti de infidelitate. Dar majoritatea insala pentru ca ceva este in neregula cu relatia lor. Rezolvati impreuna acea prolema si veti diminua semnificativ sansele de a se intampla din nou.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

htpp//nemracc.blog.ele.ro
  • person

    "iubeste-te asa cum esti !!!! esti unikat !!!!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right