Swinging: ai practica si tu?

Swinging: ai practica si tu?
  calendar_month        
Swinging-ul este o practica incitanta, destinata cuplurilor solide, lispite de inhibitii. Poate fi o solutie de condimentare a vietii sexuale si de satisfacere a celor mai intime fantezii, insa se adreseaza in exclusivitate celor cu adevarat pregatiti. Afla mai multe despre swinging in cele ce urmeaza!

Swinging, o idee buna?

Decizia de a deveni swinger, impreuna cu partenerul tau, poate veni treptat, dupa o noapte nebuna cu gasca de prieteni, de exemplu. Ideea, insa, de a initia o astfel de practica trebuie cantarita cu atentie, pentru a stabili daca este cea mai buna varianta pentru cuplul din care faci parte.

In situatia in care esti implicata intr-o relatie solida, dar iti doresti sa transformi in realitate si fanteziile care presupun participarea altor barbati, atunci swinging-ul ar putea fi solutia perfecta pentru tine (cu conditia ca partenerul sa fie de aceeasi parere!).

Swinging-ul iti permite sa iti largesti orizonturile sexuale, sa fii intr-o relatie stabila , dar si sa experimentezi sexual cu alte persoane, astfel incat riscul de a calca stramb sa se diminueze considerabil. Important de retinut este, totusi, faptul ca swinging-ul nu trebuie folosit drept "pansament" pentru o relatie care nu mai merge, ci practicat doar atunci cand atat tu, cat si partenerul sunteti convinsi ca experientele de acest tip nu va vor pune in pericol relatia (tine cont de faptul ca, chiar si asa, riscul ca swinging-ul sa aiba o influenta neasteptata asupra legaturii nu poate fi eliminat complet).

Tipuri de swinging

Unul dintre cele mai incitante aspecte ale swinging-ului este posibilitatea de a urmari un alt cuplu facand sex (cel mai probabil ai experimentat deja senzatia daca ai incercat sexul in fata unei oglinzi).

Clasificarea swinging-ului este variata, insa, de regula exista urmatoarele tipuri:

Soft swinging. Se refera la schimbul de parteneri, care se limiteaza la practici "soft", de tipul saruturilor, mangaierilor si atingerilor, uneori si al sexului oral. Penetrarea este exclusa. Full swinging. Presupune schimbul de parteneri si sexul cu penetrare. Closed swinging. Cuplurile fac schimb de parteneri si fac sex in incaperi separate. Varianta ofera intimitate si posibilitatea experimentarii senzatilor de placere departe de ochii curiosi. Open swinging. Presupune schimbul de parteneri, dar sexul este practicat in aceeasi incapere. Varianta este recomandata persoanelor exhibitioniste, deschise, lipsite de inhibitii. Bareback swinging. Se refera la schimbul de parteneri si partida de sex practicata fara prezervativ. Nu este o varianta recomandata.

Unde practici swinging?

Daca swinging-ul te tenteaza, exista cateva locuri in care l-ai putea practica:

In cluburi speciale de swingers. In lumea intreaga, inclusiv in Romania, exista cluburi dedicate practicilor de tip swinging. Acestea includ spatii de socializare, dar si zone intime, unde se pot desfasura activitatile sexuale ale cuplurilor care fac schimb de parteneri. Acasa. In cazul in care cunosti cel putin un cuplu adept al swinging-ului, nu este o idee rea sa iti pui in practica fanteziile sexuale in intimitatea locuintei tale. Aici ai sanse mai mari sa fii mai relaxata si sa apreciezi la maxim experienta.


Autor: D.S.

Sursa: foto: vipslowradio.blogspot.com

Recomandari