Te excita baietii rai?

Te excita baietii rai?
  calendar_month        
Nu pricep de ce intotdeauna simtim nevoia sa alergam dupa cei care ne fac sa suferim. Baietii buni nu mai sunt de actualitate pentru majoritatea femeilor din ziua de azi. Cu toate cautam pe cineva care sa ne faca sa suferim si sa ne zvarcolim zi si noapte, in loc sa ne oprim macar pentru cateva secunde si sa il observam pe cel de langa noi care ne copleseste cu atentiile lui, fiind in stare sa ne dea si luna de pe cer pentru un minut de atentie. Dar, noi, nu, ne incapatanam pana la prostie si speram ca acela care ne-a sfaramat inima cu cateva luni in urma, fara pic de remuscare, se va intoarce la noi pentru o noua etapa de indiferenta. Dar oare care sunt motivele pentru care ii alegem intotdeauna pe baietii rai?

Puterea

Totii iubim puterea. Toti vrem sa demonstram ca suntem puternici. Ca atare ca vrem langa noi un exponat al puterii care sa ne inspire senzatia de putere, sa ne insufle acest har. Un barbat sigur pe el, fara temeri,cu adrenalina in sange reprezinta intotdeauna un barbat puternic care ne-ar putea insufla cate ceva din aceasta forta.

Siguranta

Orice femeie vrea sa se simta in siguranta. Femeia este reprezentanta a sexului frumos, dar si slab in acelasi timp, astfel ca simte nevoia sa fie protejata. Prefera un barbat puternic cu sabia in mana care in caz de primejdie sa o poate salva, decat un baiat timid cu o floare in mana recitand poezii. Faptul ca a fost Leondardo Di` Caprio la bordul Titanicului in loc de Bruce Willis, la ce a dus? La multi morti, va spun eu. Prbabil ca daca era Bruce Willis acolo, ar fi salvat pe toata lumea.Instinct primar

Oamenii au instincte animalice in ei. Ca atare ca pentru o femeie, este mult mai excitanta o noapte de amor pasional, dura, decat o noapte de iubire timida si stangace. Nu ca as vrea sa generalizez acum, intr-adevar o noapte de iubire plina de mangaieri si sarutari este foarte frumoasa, si o vrem cu toate, dar din cand in cand este nevoie si de sare si piper intr-o relatie, de un impuls de virilitate prin care sa te reintorci la instinctele animalice si sa uiti de orice fel de inhibitii si temeri.

Mimetism

Fiecare femeie are un idol, un personaj dupa care tanjeste in noptiile ei singuratice. Si de cele mai multe ori aceste personaje sunt cele dure, lipsite de orice scrupule, aventuriere si puternice (vezi Rhett Butler din "Pe aripile vantului"). Ca atare ca se incearca transpunerea personajului respectiv in actualul iubit pentru a capata o alura de poveste si fantezie.

Masochism

Sunt unele femei care sunt pur si simplu masochiste. Le place sa fie injosite, maltratate, dominate. Simt nevoia sa sufere si gasesc o voluptate aproape bolnava in senzatia de durere si nefericire. Genul acesta de femei vor cauta intotdeauna barbati care sa le fie superiori din toate punctele de vedere si care sa le domine in fiecare secunda a vietii lor.

Fructul interzis

Ideea de rau famat, de infractor reprezinta ceva interzis. Astfel un barbat dur, temerar, lipsit de orice fel de inhibitii si scrupule va insemna intotdeauna in mintea femeii ceva incitant, acesta reprezentand fructul interzis, acel "nu" care te face sa vrei mai mult.

Orgoliu satisfacut

Sa fii placuta de un barbat puternic si sigur pe el, reprezinta in orice moment un motiv sa te lauzi si sa te simti bine in pielea ta. Orgoliul satisfacut reprezinta o mare realizare pentru noi toti, o senzatie unica si plina de placere. Te simti si tu puternica, capabila sa faci orice.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Kimono
  • person

    "ceea ce gandeste un om, aceea el devine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
LUV AJ cercei
Shop Ele.rochevron_right