Te iubesc in lucruri marunte

Te iubesc in lucruri marunte
  calendar_month        
Sunt atatea moduri in care iti poti exprima iubirea, cate stele sunt pe cer.

Nu vorbesc despre lucrurile majore cum ar fi cadourile, bijuteriile sau petrecerile surpriza. In schimb, sugerez hranirea unei relatii cu lucruri marunte, prin care sa-ti dovedesti dragostea.

Lasa-ti imaginatia sa zburde. Fii creativa, jucausa, romantica, nebuneasca si, mai presus de toate, fii tu insati.

1. Lipeste un mic biletel de dragoste pe fundul unui pahar de suc sau lapte pe care il oferi iubitului tau. Priveste-l cum gaseste comoara ascunsa pe fundul paharului.

2. Incepe-ti ziua aducandu-i iubitului tau cafeaua la pat sau, cu putina dragoste, gatindu-i clatite in forma de inimioara la micul dejun.

3. Spune multumesc pentru lucrurile marunte pe care le impartiti.

4. Fii blanda, si incearca sa construiesti o relatie si un camin iubitor si sigur.

5. In loc de cina la masa din bucatarie surprinde-ti partenerul cu un picnic pe covorul din sufragerie sau in curtea din spate daca e o seara frumoasa… si daca, evident, stati la casa.

6. Impacheteaza o acadea intr-un biletel pe care scrie "Tu esti dulceata mea" sau "Tu esti cel mai dulce lucru din viata mea".

7. Lasa-i un biletel pe volanul masinii cu textul "Te iubesc din toata inima".
8. Pe bordul masinii, aseaza-i un CD cu muzica lui preferata sau o carte audio pe care stii ca si-ar fi dorit sa o citeasca.

9. Surprinde-l la birou cu un pranz special pentru doua persoane.

10. Trimite-i un SMS cu textul "Ma gandesc la tine" sau "Te vreau!" sau orice alt text indraznet si sexy care iti trece prin minte.

11. Dimineata, inainte sa se trezeasca, lasa-i un buchet de flori frumos mirositoare intr-o vaza pe noptiera de la capul lui.

12. Strecoara-i un biletel sub perna pe care scrie simplu "Te iubesc".

13. Simte-te din nou ca in scoala primara si confectioneaza o felicitare din ce gasesti prin casa, iar in interiorul ei scrie cateva citate de dragoste.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Influenta lenjeriei de pat asupra somnului
  • person

    "sunt prea sarac sa cumpar un lucru ieftin."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right