Te merita sau nu?

Te merita sau nu?
  calendar_month        
Ti s-a intamplat vreodata asta?

Te intalnesti cu in tip, esti innebunita dupa el, el pare la fel de innebunit dupa tine, si totul merge perfect. Dintr-o data insa, telefoanele se raresc, si nu mai este la fel de disponibil sa te vada, cum era inainte.

Incepi evident sa-ti pui intrebari peste intrebari, stai treaza noaptea gandindu-te: Ce s-a intamplat? Cu ce ai gresit? Ce ar trebui sa faci acum?

Adica, trebuie sa faci ceva, nu? Nu poti lasa lucrurile asa… Il suni, sau ii trimiti un mesaj, poate ii trimiti o felicitare draguta in email, sau poate dai "intamplator" de el pe undeva…

Pana la urma ai simtit scanteia aceia. Sunteti facuti unul pentru celalalt, nu?Dar nu functioneaza. Eforturile tale par sa dea rezultate pentru o noapte sau pentru cateva ore, dupa care te trezesti inapoi de unde ai plecat: incerci sa-i captezi atentia. Te gandesti, planifici, "pui tara la cale".

Dar el ce face? Cine stie. Nu prea multe.

Sa-ti spun ceva… Am o cunostinta care, acum ceva timp, se intalnea cu un timp destul de cautat. Multe alte femei roiau in jurul lui, presupun ca avea acel vino-ncoace care atrage. M-am intalnit cu ea intr-o seara si am intrebat-o ce mai face tipul.

"Face foarte bine" mi-a raspuns inistita, "Nu stiu cat imi voi mai pierde timpul cu el. Nu pare sa depuna prea mult efort pentru relatia asta."

Contrar asteptarilor, nu parea prea afectata de lucrul asta. Decisese ca, indiferent cat de atragator si popular ar fi, sau cat succes ar avea, trebuia sa se "chinuie" mai mult de atat daca avea de gand sa se mai intalneasca cu Ea.

Chiar am admirat atitudinea ei, si pot spune ca am si invatat ceva.

Indiferent cat de grozav pare un tip, indiferent cat de mult ti se pare tie ca va potriviti, daca nu depune un efort serios pentru a face parte din viata ta si a-ti arata ca esti importanta pentru el, atunci pur si simplu nu merita .

Nu este decat o totala pierdere de timp.

Rezista tuturor impulsurilor de a-l suna, de a-i trimite mesaje sau mai stiu e ce felicitari cu inimioare roz si animalute pufoase.

Poti mai mult de atat.

Recomandari