Te schimbi pentru el?

Te schimbi pentru el?
  calendar_month        
Ai observat ca mai tot timpul cand iti place de cineva incepi sa faci gesturi si sa ai gusturi pe care nici pomeneala sa le fi experimentat pana acum? Faci totul pentru a intra in voia noi tale iubiri.

Desi tie iti plac filmele romantice, afland ca noua ta cucerire se da in vant dupa filmele cu Van Damme, incepi fara sa realizezi, sa vizionezi ultimele aparitii cu actorul lui preferat, filmul "Dublu impact" fiind in topul preferintelor tale. Desi tie iti plac baladele lui "Scorpions" si pretendentul tau se da in vant dupa " Bug Mafia", dai la o parte baladele pentru o lista lunga de injurii a la Bug Mafia.

De ce o facem

De ce facem insa lucrul acesta? Oare chiar ne atrag luptele lui Van Damme pe fundal de Bug Mafia sau pur si simplu ne schimbam noi total pentru a fi placute? Si daca da, de ce o facem?

De mici am fost invatate sa ne apreciem pe noi insine si sa fim mandre de ceea ce suntem. Dar cu toate astea, cand dam peste cineva pe care dorim din tot sufletul sa-l cucerim, uitam complet de ceea ce suntem noi cu adevarat si incepem o mascarada demna de toata mila pentru a primi o farama de atentie. Desi, ne mintim singure spunand: " Ce, daca ma place, ma place asa, daca nu, problema lui." nu putem sa ne abtinem si incepem sa debitam despre filme sf si fotbal, desi habar n-avem de ele.Putem cadea in penibil

Daca tot continuam sa facem lucrul acesta, frizam linistite penibilul. La un moment dat, noua noastra cucerire sugubeata isi va dea seama ca noi oscilam foarte usor intre a crede ca fotbalul nu are 11 jucatori, ci 15 si ca Van Damme poate fi foarte usor confundat cu Arnold Schwarzenegger. Ceea ce nu e tocmai atragator si incitant, poate doar amuzant.

Ma place pe mine sau doar o inchipuire de-a mea?

In timp, baiatul nostru isi formeaza o imagine nu tocmai corecta despre tine. Ajunge sa se indragosteasca de aceasta imagine si tu stai sa te intrebi: "Oare ma iubeste pe mine, sau doar o inchipuire de-a mea?"

Si chiar daca doresti sa continui acest joc anevoios, realizezi la un moment dat ca ai obosit sa te tot prefaci, desi ti-e frica sa spui ca tie nu iti place Van Damme si ca nu te intereaseaza nici cat negru sub unghie daca "Cainii rosii" sunt o formatie rock sau o echipa de fotbal.

Cel mai bun out-fit, naturalul

Cel mai bine, pentru a evita astfel de complicatii total inutile, fii naturala. Ai incredere in tine, fii spirituala si amuzanta si ai sa vezi ca o sa-l cuceresti din start. Poate ca el nici nu vrea ca tu sa fii ahtiata dupa fotbal si Bug Mafia, poate ca vrea doar sa te cunoasca pe tine, exact asa cum esti, cu bune si cu rele, fara masca si fara ajustari, doar pe tine.

Recomandari