Tendinte rochii de mireasa 2007

Tendinte rochii de mireasa 2007
  calendar_month        
Vera Wang propune o colectie inspirata de lenjeria de corp creata pana acum.

Astfel, materialele sunt fluide, tull-ul aluneca pe corp, iar rochiile de mireasa devin mult mai usoare.
Colectia Vera Wang Rochii de mireasa - primavara 2007 foloseste pentru rochiile de mireasa toate accesoriile pe care trebuie sa le aiba o lenjerie fina de corp: nasturi, funde, volane, iar materialele sunt delicate si moi.
Aceasta colectie evita rochiile de mireasa cambrate, croielile fixe si materialele cu textura aspra.

Accesorii?
Nasturi imbracati in material care sunt insirati pe mijlocul spatelui alungind si mai mult silueta.
Volanele asezate in cat mai multe straturi care accentueaza si mai mult ideea de lejeritate si care aduc o nota de romantism noii colectii.
Fundele care pot fi asezate oriunde si pot fi de orice dimensiune.

...in concluzie! Aceasta noua colectie exploreaza mai multe tipuri de siluete, se bazeaza pe iluzii optice create cu ajutorul materialelor si a accesoriilor si da o noua definitie senzualitatii, si anume, lejeritatea neexplorata pana acum.
Pontul nostru: Noile tendinte in ceea ce priveste rochiile de mireasa avantajeaza si miresele gravide! Mai mult decat atat, aceasta nota de lejeritate propusa de Vera Wang poate ascunde micile noastre defecte (burtica, coapse pronuntate, sani mici, etc...). Deci nu ne mai ramane decat sa profitam de aceste sfaturi!

Colectia de rochii de mireasa a designerului Caroline Hererra te duce cu gandul la o gradina de primavara.
Lacramioare, fluturi sau pasari se regasesc brodate sau imprimate pe materialele folosite.
Un element nou nu numai in colectia designer-ului Caroline Hererra, ci si in alte colectii, este rochia de mireasa compusa din 2 piese, partea de sus fiind sub forma de camasa(bluza).
Materialele folosite sunt transparente, fine, iar broderia florala are un rol important.

O alta noutate propusa de Caroline Hererra in acest sezon sunt manecile detasabile.
Femeile care poarta rochii de mireasa cu maneci au impresia ca nu mai sunt asa de feminine si de tineresti, din acest motiv manecile detasabile sunt solutia salvatoare, este de parere Caroline Hererra.

Pontul nostru: Daca vei avea nunta toamna aceasta sau primavara viitoare iar vremea va fi capricioasa esti salvata de aceste manecute detasabile. Le poti prinde cu niste nasturei imbracati in materialul rochiei de mireasa. La receptie poti renunta usor la aceste manecute. Daca ai nunta iarna peste rochita poti purta si o capa.

Sursa: eNunta.ro

Recomandari