Terapie pentru "inima franta"

Terapie pentru "inima franta"
  calendar_month        
Toate am avut inima franta la un moment dat. Probabil cel mai greu moment din viata ta a fost acela cand ai pus punct unei relatii si cand El, nemernicul, ti-a frant inima.

Si care ar fi reteta perfecta pentru a trece mai usor peste aceasta perioada? Sex, relaxare si voodoo. Pare greu de crezut? Pai sa vedem de ce acestea vor da rezultatele dorite.

Relaxare

Ce ai spune de un concediu? Da, probabil vrei sa spui ca nu ai nimic altceva de facut decat sa-ti petreci tot concediul cu gandul la el? Dar nu e chiar asa. In primul rand, probabil asta nu e perioada in care vei da cel mai mare randament la munca. Si pentru a evita eventualele repercusiuni ar fi bine sa iei o pauza.

Apoi, am gasit si destinatia perfecta pentru tine. Un spa sau una din statiunile acelea pline de "sanatate". Pana la urma, mens sana in corpore sano, nu? Pe termen lung, terapia prin spa sau sauna te va scuti de multe probleme grave determinate de circulatia deficitara a sangelui, dar si de disfunctii psihice precum depresiile, agresivitatea sau starile de anxietate.

Sex

Sexul este cea mai la indemana metoda de a te repune pe picioare dupa o lovitura sentimentala. Persoanele ce au o ctivitate sexuala regulata sunt mult mai putin expuse la instalarea unei stari de depresie. Pana la urma, nu degeaba este numit sexul "aspirina saracului". Unul dintre efectele sale este optimismul de lunga durata.

In plus, daca ai luat si cateva kilograme in plus de la toata ciocolata mancata dupa ce te-ai despartit de fostul, atunci ar fi bine sa afli ca 15 minute de activitate sexuala echivaleaza cu 30 de minute de jogging. In plus, cercetarile recente afirma ca persoanele cu o activitate sexuala regulata traiesc mult mai mult decat cele care prefera sa faca sex mai rar.

Voodoo

Suna destul de extrem, stiu, dar nu este. Trebuie sa faci tot ce-ti sta in putere pentru a scapa de imaginea fostului tau iubit. Scapa de toate lucrurile care i-au apartinut, dar nu oricum. Iti sugerez un foc de tabara, in care sa arunci, unul cate unul, toate lucrurile care i-au apatinut. Priveste, adu-ti aminte, apoi, odata cu aruncare lui in foc uita tot ce te leaga de acel obiect si implicit de fostul.

Daca ti se pare ca viata ta e mai goala de cand a plecat, umple-ti timpul cu ceva distractiv. Gandeste-te la ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna sa faci dar nu ai apucat pana acum. Nu crezi ca ar fi timpul?

Cine spune ca viata ta nu poate fi chiar mai frumoasa fara el in ea? Se spune ca o schimbare vine intai din interior dar nu strica sa-i dai putin ajutor incepand cu exteriorul. O coafura noua, o garderoba noua, o preocupare noua… o viata noua.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

sunt
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right