Tips pentru o relatie lunga si fericita

Tips pentru o relatie lunga si fericita
  calendar_month   update 04 Ian 2010, ora: 13:05      
Cum mentii vie flacara pasiunii fara sa para ca te stradui foarte tare? Cheia e sa va ascultati unul pe celalalt, sa va sprijiniti reciproc in orice decizie si sa nu uitati sa va mai si distrati.

Nu va suparati pentru nimicuri

Acesta e unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei relatii de durata . Nu e usor sa-i treci cu vederea celuilalt nici chiar greselile minore, mai ales daca se repeta la nesfarsit. Si ma refer aici, bineinteles, la unele obiceiuri proaste ale barbatilor, care uneori uita sa-si aseze hainele pe umerase si le arunca prin casa la intamplare. Insa de dragul lui, trebuie sa faci diferenta intre aceste mici scapari si greselile majore. Oamenii suparaciosi nu sunt simpatici!

Faceti cu randul

Chiar daca aveti o relatie, sunteti totusi doi oameni diferiti, cu hobby-uri diferite. Daca intr-un weekend mergeti la cinematograf sau la intalnirea cu prietenele, insoteste-l si tu saptamana viitoare la bowling. Astfel mentineti mereu lucrurile interesante.

Iti amintesti cand...

Iti mai amintesti prima voastra intalnire? E important sa reflectati asupra trecutului si sa va amintiti de vremurile bune si de clipele frumoase traite impreuna.

Cum ti-a mers azi?

Cand asculti cu adevarat ce are celalalt de spus, oamenii observa si se simt cu adevarat apreciati si respectati. Cand doar te prefaci, fata te tradeaza. Toata lumea vrea sa se simta importanta. Asigura-te doar ca si el, la randul sau, iti asculta povestile.

E timpul de joaca!

Orice joc, mai de copii sau mai de adulti, e benefic pentru sanatatea mentala a cuplului. Astfel partenerii se descopera in situatii inedite si ajung sa se cunoasca la un nivel profund.Recomandari