Tipuri de femei enervante si consortii lor

Tipuri de femei enervante si consortii lor
  calendar_month        
Copilita
O recunosti dupa rasul izbucnit fara motiv, dupa privirea `nu asculta ce spun, ca oricum nu-i mare lucru` care insoteste orice opinie. Este in permanenta stare de scuza - asta sunt, nu dati cu pietre ca sunt un om bun, chiar daca nu ma pricep la mare lucru; tineti-ma pe aproape, daca puteti creste o pisica, pe mine de ce nu m-ati accepta pentru totdeauna fara sa imi asum vreo responsabilitate? Jocul ei este de a castiga totul apeland la bunavointa celorlalti. Adesea va incerca sa fie mai proasta/slaba decat este cu adevarat.
Ca si imbracaminte se va indrepta catre lucruri vesele, cu o tenta spre 10 ani.
Va afisa inocenta chiar si in manifestarile care frizeaza obscenitatea: `serios? chestia asta chiar iti provoaca dorinte sexuale?`

Cine o poate suporta alaturi?
Toti cei care au nevoie de apreciere/aprobare data de propria persoana, deci persoanele nesigure pe ele. Nu ai cum sa nu pari superior fata de cineva care se pune in permanenta in inferioritate. Si pe deasupra toti cei din jur te vor vedea ca pe cineva `cool`, suficient lui insusi, care de atata marinimie nu-i judeca si nu asteapta nimic de la cei din jur.


Pretioasa
Cel mai bine este sa nu o scoti la un restaurant. Va avea atatea de comentat, de la servire pana la ce se gaseste in meniu incat iti va pieri toata pofta de mancare. Va gasi permanent motive de a se plange de modul in care este tratata, va lasa sa se inteleaga ca inca nu s-a inventat un mod de apreciere a unei valori precum a sa. Este foarte atenta la detalii, dar aproape intotdeauna ii scapa esenta. In orice convorbire se va da pe sine drept exemplu suprem, va incerca sa se flateze, transformand tot ceea ce nu tine de sine in lucruri plictisitoare, prost facute, enervante.
Totdeauna va fi maniac de atenta la ceea ce are pe ea; nu cred sa o vezi iesind din casa nefardata, fara o studiere atenta a hainelor. Gesturile, mimica vor urmari sa se scoata in evidenta, ca o lectie data tuturor celorlalti, amarati lipsiti de gust si bun simt.
In pat se vede de undeva de sus: va incerca sa nu transpire, parul sa ii stea in perfecta ordine (iar daca nu, inseamna ca oricum `dezordinea` este un efect urmarit), el sa se aseze astfel incat daca ar fi un cameraman acolo s-ar trage o scena perfecta.

Cine o poate suporta alaturi?
Un masochist sau un om cu multa rabdare, un plictisit. O va lasa sa isi faca de cap cu pretentiile, nu se va grabi nicaieri, o va incuraja amuzat de incrancenarea ei. In afara de unele mici neplaceri create de mania ei de perfectiune va fi lasat in pace - doua perfectiuni nu ar avea loc pe fata aceluiasi pamant.


Vampa
Scopul ei este sa atraga atentia. Cu cat e mai extravaganta, cu cat iese mai mult in evidenta, cu atat va fi mai multumita. Nu ii scapa nimic: vorbeste tare si mult, nu va exista convorbire in care ea sa nu aiba o parere cat mai neortodoxa. Intregul ei sistem de valori este construit prin opozitie cu bunul simt. Prima impresie pe care o creaza este izbitoare, chiar daca ulterior te va obosi inselarea asteptarilor pe care ti le creaza.
Se imbraca asa cum se poarta - cat mai exagerat. Se va pune in valoare fara inhibitii. Este o ca o invitatie deschisa pentru toti ochii care intamplator cad pe ea. Provocatoare, imaginea ei va fi permanent in schimbare, la fel ca moda.
In pat nu se va putea lipsi de atmosfera de scena data de desuuri dantelate, care raman pe corp, fiindca dau bine; daca i se permite pastreaza si pantofii cu toc. Ii pare rau de fiecare data ca toata aceasta etalare de forta nu este vazuta decat de o singura persoana - ar vrea cumva sa fie filmata si data pe net ca toti barbatii de pe pamant sa saliveze cu imaginea ei in fata.Cine o suporta alaturi?
Cei care sunt saraci cu duhul si usor de dus de nas. Insa nu vor rezista mult, fiind doar victime necesare `farmecului` ei de vulcan erupt. Adevaratii castigatori sunt barbatii la fel de ahtiati de atentie; sprijinul si suturile date in fund vor fi reciproce.


Plangacioasa
Totul pentru ea este ingrozitor de greu. Orice lucru ii pune o mare problema - de la a merge la o petrecere, pana la a face piata. Cele cinci trepte pe care trebuie sa le coboare cand iese din bloc ii vor da cosmaruri pentru ca ii fac bataturi la picioare, vantul va aduce praf care ii va strica tenul si permanent va intra cate o gaza in ochi. Subiectele alese vor fi toate privitoare la cat de neplacut si dificil e tot ceea ce are de facut.
Chiar daca arata bine i se pare atat de complicat sa se aranjeze, sa caute haine care ii vin bine, incat rezultatul este inevitabil dezastruos. Iar nenorocul e permanent: bluza s-a patat, a calcat intr-o balta si sandalele sunt pline de noroi, pantalonii au fost agatati de o tufa de trandafiri si acum sunt inexplicabil de rupti pentru un incident atat de minor.
In pat o doare capul sau nu stia ca va avea o aventura si a uitat sa spele vasele, motiv pentru care se va scuza. Pe el il vede plictisit, isi da seama ca ceva este in neregula si iar isi cere scuze, iar pentru scuze isi cere iar scuze...

Cine o suporta alaturi?
Nimeni cu adevarat. Va fi din cand in cand victima cate unuia care se nu stie cu ce sa isi mai umple timpul.

Recomandari