Top 10 lucruri care ii taie cheful de sex

Top 10 lucruri care ii taie cheful de sex
  calendar_month        
Atunci cand cauta o partenera pentru o relatie serioasa, barbatii sunt dispusi sa iti ofere temporar concesii daca gresesti in pat. Pentru a nu-ti repeta insa greselile si a-l indeparta, afla care sunt cele 10 lucruri care ii taie cheful de sex .

10. Vorbesti prea mult

O femeie care vorbeste prea mult fie inainte de sex fie in timpul partidei sexuale va epuiza rapid rabdarea celor mai multi barbati. Comunicarea este necesara si utila, dar daca nu te mai opresti din vorbit poti distruge complet atmosfera si nu se va grabi sa faca sex din nou cu tine.

9. Nu initiezi niciodata partidele de sex

Chiar daca secole de-a randul barbatii au fost cei care initiau sexul, barbatii moderni isi pot pune probleme daca tu astepti intotdeauna ca el sa faca primul pas. Acest comportament ii poate crea impresia ca sexul cu el nu-ti face cu adevarat placere.

8. Nu gemi de placere

Obisnuiti cu gemetele constante ale actritelor de filme porno, barbatii nu asteapta aceesi reactie de la tine, dar nici opusul ei. Daca nu-i oferi deloc semne sonore cu privire la placerea pe care ti-o ofera, isi va pierde rapid interesul.

7. Stingi intotdeauna lumina

Femeile care sting lumina si isi ascund cat mai mult corpul de barbatul cu care fac sex transmit mesajul ca se rusineaza de propriul corp. Daca nu esti cu adevarat o zeita in dormitor careia i se iarta orice, cei mai multi barbati vor fi dezamagiti de insistenta ta de a face sex doar pe intuneric.

6. Pleci din pat imediat dupa orgasm

Chiar daca in mod traditional femeile sunt cele care vor sa simta apropiere fizica dupa sex, tot mai mult barbati apreciaza aceste momente de intimitate calda. Nu fugi imediat la baie sau acasa dupa sex, daca el nu-ti ofera niciun semn ca ar vrea sa te grabesti.

5. Il faci sa se simta vinovat ca a ejaculat prea repede

"Lasa, li se intampla tuturor barbatilor" este o replica care nu-i incalzeste cu nimic pe cei mai multi barbati, insa este singura reactie corecta daca ejaculeaza prea repede. Daca il faci sa se simta vinovat sau inferior altora, l-ai pierdut ca partener de sex.

4. Ii ridiculizezi fanteziile

Unii barbati sunt fascinati de picioarele tale, altii au alte fetisuri sau fantezii neobisnuite. Cea mai scurta cale de a-l face sa plece frustrat din dormitorul tau este sa razi de fanteziile si preferintele lui. Daca nu esti dispusa sa incerci ce iti propune, refuza-l fara ironii.

3. Pomenesti fosti iubiti

Singurul nume pe care ai voie sa-l spui in pat este al lui. Daca faci greseala sa pomenesti fosti iubiti sau parteneri de sex, cheful lui va disparea rapid. Daca faci si comparatii, este posibil sa astepte taxiul in fata blocului, doar ca sa plece mai repede de langa tine.

2. Mimezi orgasmul

Poate fi greu sa nu mimezi un orgasm cand il vezi cum transpira incercand sa te satisfaca, fara niciun rezultat notabil. Unii barbati sustin chiar ca prefera sa le spui ca nu ai chef de sex decat sa te prefaci. Indiferent daca alegi sa folosesti aceasta tactica sau nu, asigura-te ca nu va afla niciodata ca ai mimat un orgasm cu el.

1. Ii dai indicatii in mod constant

Chiar si cea mai cicalitoare femeie este iubita pentru calitatile ei, atat vreme cat nu isi aduce obiceiul in dormitor. Daca te transformi in pat intr-un politist care dirijeaza circulatia, dandu-i indicatii in mod constant, se va plictisi rapid si va pierde complet cheful de sex.

Autor: Elena Radulescu

Sursa foto: Iltalehti.fi
Recomandari