Traiul in doi: Ce faci cand nu-l mai suporti?

Traiul in doi: Ce faci cand nu-l mai suporti?
  calendar_month        
Nu e usor traiul in doi ! Uneori te agaseaza, te enerveaza, te plictiseste... Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa nu va spargeti capetele si sa va obisnuiti unul cu altul!

Fiecare cu activitatile sale

Uneori ai sentimentul ca nu mai aveti ce discuta? Cand cei doi parteneri au fiecare activitatile proprii, relatia devine mai interesanta, iar ei nu vor ramane niciodata fara subiect de conversatie.

Invata sa te impui

Are tendinta sa se impuna chiar si cand nu sunt lucruri care-l privesc direct? Impune-te! Spune-i ce te deranjeaza si ca nu ai nevoie de permisiunea lui pentru a face ceea ce-ti doresti.

Lucreaza asupra libidoului

E prea nervos, nu mai reusiti sa comunicati? Trezeste-i libidoul! Un libido masculin de top este avantajos pentru ambele parti si poate ajuta la restabilirea comunicarii. Pozitii noi, lecturi erotice, masaje erotice, accesorii sexy... fii inventiva!

Certurile pot fi constructive

Pentru a-l suporta pe celalalt, chiar si dupa ani buni, solutia este comunicarea. Certurile sunt permise si chiar necesare in cuplu. Ele le permit partenerilor sa-si afirme punctele de vedere si sa se protejeze de un raport dominat/ dominant. Spune deschis tot ce ai pe suflet, dar fara agresivitate.

Inversati rolurile din cand in cand

Inversarea rolurilor provoaca respectul partenerului. Ce se intelege prin inversarea rolurilor? De exemplu, lasa-l pe el sa puna masa intr-o seara si mergi tu la cumparaturi.

Aminteste-ti de ce l-ai ales

Nu-i mai vezi decat defectele? Micile defecte risca sa ascunda calitatile atunci cand se instaleaza rutina. Aminteste-ti si aminteste-i de ce v-ati ales unul pe celalalt. Spune-i care sunt calitatile pentru care il apreciezi si lauda-l atunci cand e cazul.

Nu-i cere sa se transforme in femeie
Nu te asculta, nu-ti povesteste ce se mai intampla in viata lui? E normal! Solutia? Intelege psihologia masculina! Respecta deosebirile dintre voi, apreciaza-i spiritul practic si fa abstractie de detalii.

Pastreaza-ti independenta financiara

Banii sunt samanta de scandal si cauza a numeroase conflicte in sanul cuplului. Faceti-va fiecare cate un card personal si unul comun, pentru a evita discutiile.
Recomandari