Transforma-ti casnicia intr-o aventura!

Transforma-ti casnicia intr-o aventura!
  calendar_month        
Rutina se poate instala cu usurinta si alunga pasiunea fierbinte din luna de miere din multe casnicii.

Afla de ce si cum sa-ti transformi casnicia intr-o aventura, pentru trai momente pasionale in doi multi ani.


Dupa entuziasmul initial, orice relatie necesita timp si efort pentru a-i multumi pe ambii parteneri. Iubirea vine rareori de la sine, iar pasiunea supravietuieste pe termen lung atunci cand este ingrijita de cuplu.

Cand lucrurile nu merg tocmai roz intr-o casnicie, unul dintre parteneri cauta implinirea in afara ei, intr-o aventura conjugala. Pentru a scadea riscul infidelitatii si pentru a te putea lauda cu relatia ta minunata, trasnforma casnicia intr-o aventura.

Casnicia ca aventura

Pasiunea si fiorul unei aventuri sunt elemente necesare si unei casnicii fericite. Adesea insa, odata cu cresterea stresului cotidian, tinerii casatoriti isi pierd entuziasmul si renunta sa mai lucreze la relatia de cuplu.

In timp ce o aventura nu dureaza mult si poate rani foarte rau partenerul de viata, ducand uneori la divort, aceeasi pasiune, orientata catre persoana iubita face minuni in orice relatie de cuplu.

Elementele atragatoare ale unei aventuri

In primul rand, este important sa analizezi ce este atat de atragator la o aventura. Satisfactia sexuala este un element important, dar dorinta de a te simti iubita si apreciata poate fi chiar mai puternica.

Stimularea intelectuala si sentimentul ca partenerul te asculta cu adevarat si este atent la nevoile tale sunt alte elemente care ii fac pe multi sa comita infidelitati atunci cand lipsesc din relatia de cuplu.

Cum sa obtii pasiunea unei aventuri in casnicie

Ca sa ai succes in introducerea unei pasiuni de aventura in casnicia ta, noteaza-ti pe o foaie de hartie toate aceste nevoi si asteptari de la partenerul de cuplu si analizeaza care sunt satisfacute cu adevarat si care mai putin.

Incurajeaza-ti partenerul sa faca si el o lista, iar apoi comparati si discutati elementele problematice in lista fiecaruia. Doar in filmele de dragoste poti citi gandurile persoanei iubite pentru a-i oferi exact ceea ce isi doresti. In realitate, comunicarea implica efort si discutii uneori neplacute. Daca ramai deschisa la doleantele partenerului si el este receptiv la nevoile tale, lucrurile se pot imbunatati cu putin efort.

Daca zonele sensibile sunt nevoile emotionale, acorda mai mult timp partenerului si invata de la el cum i le poti satisface mai usor. Atunci cand satisfactia lasa de dorit in dormitor, este timpul sa renunti la rutina sexuala si sa incerci lucruri noi.

Incurajeaza-ti partenerul sa-si discute fanteziile sexuale cu tine si incearca sa le transformi in realitate, daca te excita si pe tine. Lenjeria sexy si jocurile sexuale in care fiecare joaca un rol pot reaprinde pasiunea amortita si te ajuta sa-ti transformi casnicia intr-o aventura.

Daca unul dintre voi simte ca nu petrece destul timp cu celelalt, este necesar un efort si chiar un calendar cu programari pentru seri romantice sau sexy impreuna. Pasiunea unei aventuri, consumata intr-o casnicie in care consideri partenerul cel mai bun prieten, elimina aproape complet riscul unei infidelitati cauzate de frustrari.

Autor: Elena Radulescu

Sursa foto: Origos.hu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Imagine Life !
  • person

    "articolele publicate pe site in varianta necenzurata si adresele paginii mele web!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right