Un blind date cu surprize

Un blind date cu surprize
  calendar_month        
In zilele noastre, cu internetul si multitudinea de site-uri din ziua de azi, blind date-urile rar mai sunt aranjate de un prieten comun care va cunoaste pe amandoi si stie ca ati fi potriviti unul pentru celalalt.

In cel mai bun cazul rolul prietenului ii revine acum unui serviciu matrimonial profesionist.

Ideea este ca nu ai cum sa stii exact cum arata sau cum se comporta cealalta persoana pana cand nu il intalnesti fata in fata si petrci ceva timp in compania lui. Si de obicei nu-ti ia mai mult de o jumatate de ora pentru a-ti da seama daca vrei sa il revezi sau nu, mai ales daca stii sa citesti semnele potrivite.

Nu, n-ai intarziat decat 25 de minute

Nimanui nu-i place sa astepte, mai ales cand e vorba de o prima intalnire . Daca este una oarba, cu atat mai mult. Daca nu cumva a avut un accident, nu are nici o scuza pentru a intarzia - ar putea la fel de bine sa nu mai vina deloc.

59127.jpg

Conversatia este un factor major in felul in care decurge o intalnire si ar trebui sa fie una mutuala si oarecum echilibrata. Daca vorbeste despre el insusi toata seara nu arata decat ca este egocentric si ca nu vei fi niciodata pe primul loc in viata lui pentru ca nu iubeste pe nimeni altcineva mai mult decat pe el insusi.

Dragule, unde mergi imbracat asa?

Tinuta gresita spune de asemenea destul de multe despre o persoana - nu numai cat de mult e in pas cu moda ci si cam cat de multa atentie confera aspectului fizic.

Si avand in vedere ca fiecare dintre noi avem un stil anume, nu cred ca te-ai simti bine daca tu ai aparea imbracata foarte confortabil si street-style iar el ar fi aranjat la costum.

In plus, daca pentru tine moda conteaza foarte mult, iar el arata de parca ar fi picat din secolul trecut, imagineaza-ti cat va trebui sa negociati cand va trebui sa mergeti la anumite evenimente impreuna.

Acelasi lucru este valabil si pentru manierele la masa - si chiar daca aceste lucruri ar putea parea mai putin importantepentru unii, pot strica complet seara cuiva.

Mama ta nu te-a invatat mai bine?

Ca tot veni vorba de maniere - a comanda cel mai scump fel de mancare doar pentru ca ati hotarat sa impartiti nota este total nelalocul lui si e de prost gust. Si ca tot suntem aici - stii tu vechiul truc cu portofelul pierdut, cand se scotocesc prin toate buzunarele pentru ca au uitat unde l-au pus - ti-e destul de clar ca in cele din urma tu vei plati nota.

Daca la sfarsitul intalnirii a facut deja anumite presupuneri de la a-i da numarul de telefon pana la a lua micul dejun la el acasa sau, mai rau, planuri pentru o viitoare relatie, poti fi sigura ca este genul care nu poate pricepe o aluzie si vei avea nevoie de semnale luminoase pentru a-l face sa te inteleaga. Imagineaza-ti cum o sa fie cand va trebui sa te desparti de o astfel de persoana.

Recomandari