Un sarut de noapte buna

Un sarut de noapte buna
  calendar_month        
Nu lasa magia sa dispara dupa ani de casnicie.

Pun pariu ca daca intrebi 100 de oameni ce ar trebui sa faci pentru a-ti pastra casnicia fericita, vei obtine 100 de raspunsuri diferite. Sunt sigura ca raspunsurile in cauza vor cuprinde orice de la curatenia unei case pana la distrugerea ei.

De ce se intampla asta?

Ei bine, sfaturile pe care le ofera oamenii in general vin din propriile experiente de viata, si adesea sunt sfaturi pe care ar vrea sa le urmeze chiar ei. Si in definitiv, nu ar fi nimic prea rau in asta, atat timp cat te ghidezi dupa proverbul "Fa ce zice popa, nu ce face el".Si faptul ca 50% dintre casnicii esueaza oare inseamna ca ar trebui sa urmezi sfatul a doar 50% dintre oameni? Nu chiar. Pentru ca oamenii sunt diferiti, iar intr-o relatie sunt intotdeauna doua persoane implicate. Si poate unul a stiut reteta perfecta pentru a face o casnicie sa mearga, dar daca celalalt era de alta parere?… sau poate pur si simplu nu erau compatibili, nu?

De fapt, viata este o calatorie.

Uneori drumul este ceva mai denivelat si poti ramane intepenit intr-o groapa, alteori te afli undeva pe o autostrada in Germania intr-un Bugati. Ceea ce face calatoria interesanta este cel ce se afla pe scaunul din dreapta si felul in care decideti sa calatoriti. Pana la urma, ceea ce este mai amuzant in calatoria vietii nu este destinatia ci drumul pana acolo.

Daca, in aceasta calatorie intalnesti pe cineva alaturi de care vrei sa-ti petreci viata, sfatul meu este unul foarte simplu: "nu uitati niciodata sa va sarutati unul pe celalalt de noapte buna". Stiu ca pare un sfat foarte rudimentar si simplu, dar este un sfat testat in timp ce nu numai ca iti va aduce multe clipe placute, dar vei putea sesiza din timp si momentul in care relatia ta incepe sa se clatine. De ce spun asta? In clipa in care nu mai simti nevoia de a-ti saruta iubitul inainte de culcare… de ce ai vrea sa-l mai saruti la trezire?

E timpul sa admitem adevarul

Alergam atat de repede prin viata - zilele noastre sunt aglomerate de munca, obligatii, vase murdare, curatenie, telefoane, mesaje, internet, televizor, pretul carburantilor, salariile mici si multe alte lucruri care ne solicita pana la epuizare. Chiar daca avem toate intentiile de a-l pune pe partenerul nostru pe primul loc, uneori suntem atat de acaparati de viata ca ramanem doar cu intentia. Si din pacate, in iubire nu putem spune "intentia conteaza".

Fara sa ne dam seama, ne trezim mai preocupati de ce va spune seful a doua zi decat de ziua de nastere a partenerului. Nu planuim asta - nici macar nu vedem sau simtim - dar inainte sa ne dam seama, ne indepartam unul de altul.

Un simplu sarut

Atunci cand nu uitati niciodata sa va sarutati de noapte buna, creati o conexiune, o legatura care va poate ajuta sa treceti impreuna prin viata asta, pentru ca sunteti constienti de prezenta celuilalt, luati o pauza de la agitatia zilnica si va exprimati dragostea unul fata de celalalt. Daca iti tratezi partenerul asa cum ai vrea sa fii tu tratata, vei avea o sansa mai mare sa pui bazele genului de casnicie pe care ti-l doresti. Nu uitati niciodata sa va sarutati si sa creati lucruri marunte prin care sa aduceti iubirea in viata voastra.

Recomandari