Viata ca un carusel......

Viata ca un carusel......
  calendar_month        
Buna fetelor, ma numesc Claudia si traiesc departe de Romania. Unii ar considera noroc..eu spun doar ca asa a fost soarta..Am sa incerc cat mai pe scurt sa va povestesc viata mea, nu pentru a cere sfaturi ci pentru ca unele dintre voi sa incerce sa inteleaga ca noi oamenii suntem doar marionete in mana destinului....

Ma-m nascut intr-o familie simpla si cumsecade, copilaria mi-am petrecut-o multi ani prin spitale, nu am simtit mare lucru din ea. La 19 ani am intalnit pe actualul meu sot. La acea varsta nu puteam face prea mult diferenta intre oameni..am plecat dupa el, ne-am casatorit si am dat nastere unui baietel.

Am crezut in fantasme, am crezut ca sunt fericita..dar nu eram. Incercam sa ma mint singura. Dupa un an de zile am realizat pe cine am langa mine, ma-m uscat precum o floare neudata, dar nu mi-am pierdut niciodata visele. Acum el se afla printre oameni fara de lege.

Dupa ani de chinuri ma simt libera. Am 27 de ani si un baietel de 6 ani, am inflorit din nou, am devenit din ratusca cea urata si posomorata o "frumoasa lebada". Sunt foarte curtata de barbati si am invatat sa am incredere in mine, dar nu sunt fericita pentru ca inca nu pot scapa din aceasta inchisoare in care ma aflu.

Am cunoscut pe cineva pe internet, un baiat deosebit...si culmea destinului este avocat. Suntem indragostiti unul de altul, dar el traieste in Romania iar eu aici. Ne facem planuri de viitor, dar sunt foarte confuza: il iubesc, este tot ceea ce mi-am dorit, dar pare prea frumos sa fie adevarat. Oare sa continui sa sper sau sa ma opresc din visare pentru a nu a avea iar o cadere spectaculoasa????

Recomandari