4 secrete ale femeilor care au succes la barbati!

4 secrete ale femeilor care au succes la barbati!
  calendar_month        
Femeile care au succes la barbati sunt in primul rand independente. Pentru ele, barbatii sunt jumatati, nu dependente.

Femeile care atrag barbatii stiu ce vor si niciodata nu vor alerga dupa un mascul, oricat de mult le-ar atrage.

Iata mai jos cateva dintre secretele pe care le au femeile cu succes la barbati:

1. Stiu sa aleaga

Femeia independenta nu se lasa cu una, cu doua. Mai exact, nu ii cedeaza imediat oricarui tip care flirteaza ci ea, pentru ca ea stie ca are de unde alege si atunci asteapta pana cand intalneste exact persoana potrivita.

2. Detin controlul

Barbatii au obiceiul sa joace de multe ori murdar murdar. Tinand cont ca in dragoste totul e permis, ai putea spune ca si femeile pot face asta. Nu si femeia independenta. Ea detine controlul si nu se minte pe sine, iar daca simte ca un barbat se joaca cu sentimentele ei, ii da imediat papucii.

3. Nu negociaza

Intr-o relatie exista o serie de compromisuri pe care trebuie sa le faci legat de viata la comun, insa exista si principii care nu trebuie incalcate. Partenerii trebuie sa se asculte reciproc, sa se aprecieze unul pe celalalt, sa se sprijine si sa se trateze de la egal la egal.

4. Nu se tem de singuratate

Femeia independenta nu are nevoie de cineva care sa o completeze neaparat, pentru ca ea este desavarsita si multumita cu sine. Reteta fericirii ei este o viata complexa, cu o multime de prieteni, o cariera importanta si hobby-uri pe care si le intretine. Este si cheia succesului in dragoste, pentru ca atunci cand nu te temi sa fii pe cont propriu esti si mai dispus sa le dai cu flit barbatilor care nu merita.
Recomandari