5 pozitii pentru un vagin mic. Afla cum atingi cel mai profund orgasm!

5 pozitii pentru un vagin mic. Afla cum atingi cel mai profund orgasm!
  calendar_month   update 20 Mar 2015, ora: 16:00      
Ai dureri in timpului actului sexual din cauza vaginului tau prea mic? Atunci depinde ce pozitie sexuala alegi!

Exista numeroase variante care te pot ajuta sa te bucuri din plin de actul sexual. Iata mai jos cateva pozitii perfecte pentru un vagin mic:

1. Intr-o parte

Asaza-te pe o parte si spune-i si lui sa stea la fel, cat mai aproape de tine. Prinde-te cu picioarele de trupul lui si spune-i sa te penetreze usor. Aceasta pozitie este ideala pentru vaginele mici, dar ajuta si la atingerea rapid a orgasmului deoarece stimuleaza punctul G.
In plus, este o pozitie este una foarte confortabila si extrem de intima.

Sex oral. La ce se gandesc barbatii in timp ce sunt satisfacuti. Afla-le secretele!

2. Pozitia Lotus

Pozitia sexuala lotus ofera o intimitate emotionala uimitoare. Cu barbatul care sta in fund, cu picioarele incrucisate sub el, si femeia in poala lui, bratele si picioarele infasurate in jurul lui, amantii sunt imbratisati si stau fata in fata. Miscarile senzuale si lente duc insa la un orgasm intens si de lunga durata.

3. Spooning

Desi nu exista contact vizual, aceasta pozitie sexuala creeaza o legatura emotionala intensa cand barbatul isi leagana protector femeia cu intregul sau corp. Este, de asemenea, o pozitie minunata pentru atingere, frecare si chiar tinut de mana, gest care poate fi incredibil de intim in timpul sexului.

4. Femeia pe burta

Este o pozitie intima si incitanta pentru barbat, dar foarte relaxanta si pentru tine. Penetrarea nu este una profunda, ci una intensa, iar tu vei avea parte de clipe de neuitat si de un orgasm de neuitat.

6 trucuri pentru o partida de sex oral perfecta. Iubitul tau va innebuni de placere!

5. Misionarul

Una dintre cele mai banale pozitii sexuale poate produce satisfactie maxima. Astfel, daca vrei sa experimentezi orgasmul multiplu, incearca aceasta pozitie, deoarece stimuleaza foarte bine zona ta cea mai sensibila.

Recomandari