A uitat de aniversarea voastra sau de ziua ta de nastere? Ce inseamna asta

A uitat de aniversarea voastra sau de ziua ta de nastere? Ce inseamna asta
  calendar_month   update 02 Apr 2019, ora: 17:29      
Barbatii uita adesea date importante cum ar fi ziua de nastere a partenerei lor sau aniversarea zilei in care s-au cunoscut! De multe ori, acest obicei al barbatilor atrage cearta si conflict in cupluri, multe dintre femei avand impresia ca partenerilor lor nu le pasa de ele sau de dragostea lor.

Ce inseamna de fapt ca barbatii uita de aniversarea relatiei?

Nu m-a iubit niciodata?

Potrivit specialiștilor, faptul că un barbat uită date importante nu înseamnă că dragostea a fost pierdută sau ca interesul sau a scazut, pentru că există o altă femeie. Pur si simplu, barbatii sunt mai concentrati pe alte lucruri, cum ar fi munca sportul sau ceva de interes pentru ei.

Potrivit cercetărilor efectuate de specialiștii de la Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie, s-a demonstrat că femeile au amintiri mai bune decât bărbații, în timp ce ei uită adesea date importante, cum ar fi zile de naștere și zile de aniversare a relatiei. Studiul s-a bazat pe un test efectuat pe 37.405 de bărbați care au fost chestionați despre date, nume și alte lucruri pe care le-au făcut la anumite date cu mai mult de un an în urmă.

Potrivit psihologului Goldberg, barbatii uită în mod neintenționat date importante, de fapt, nici măcar nu o fac conștient. Poate la începutul unei relații, povestea este diferită și bărbații sunt mai romantici și chiar își amintesc adesea date importante. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, când relația se consolidează, ei se concentrează mai mult pe alte aspecte. Și nu este vorba despre faptul că sunt răi sau că nu isi mai doresc partenerul, ci pur și simplu nu sunt făcuți să-și amintească aniversări, nici alte date.

Ce trebuie sa faci ca sa nu mai uite de aniversarea voastra?

Acum ca ai aflat aceste lucruri, cel mai important este sa nu te superi ca uita de aniversarea voastra. Reaminteste-i de aceasta zi importanta cu cateva zile inainte, astfel vei avea certitudinea ca el nu va uita de aceasta zi speciala. Si pentru a rezolva aceasta problema, va puteti folosi si de tehnologie. Pune-i un memento pe telefon care sa ii aminteasca de cele mai importante date din relatia sau casnicia voastra.

Recomandari