Confesiunile barbatilor: "Mi-am inselat sotia cu soacra"

Confesiunile barbatilor: "Mi-am inselat sotia cu soacra"
  calendar_month   update 10 Sep 2015, ora: 16:49      
Credeai ca le-ai auzit pe toate intr-ale relatiilor? Ei bine, povestea lui Andrei te va uimi cu siguranta.

Iata cum a ajuns acesta in pat chiar cu soacra sa:

"Numele meu aste Andrei T. Am 38 de ani si sunt casatorit de sapte ani cu Alina. Ne-am casatorit din dragoste, dar in ultimii doi ani casnicia noastra a inceput sa scartaie.
Alina este director la o companie importanta si mai tot timpul sta la birou. Este fascinata de ceea ce face, iar eu am incurajat-o mereu sa isi indeplineasca visul unei cariere stralucite.

Niciodata nu m-am gandit insa ca pasiunea ei se va transforma in obsesie, iar biroul sau ii va deveni casa.

Locuim impreuna cu soacra mea inca de cand ne-am casatorit. Este o femeie frumoasa, care la 50 de ani arata perfect. Se intretine la sala, este non-stop la saloanele de infrumusetarea si nu ai spune la prima vedere ca are varsta de 50 de ani.

Arata foarte bine si ar suci mintile oricarui barbat. N-am privit-o niciodata ca pe o ispita, insa imi placea cum arata. In urma cu doi ani insa, ceva parca m-a trasnit. Am inceput sa fiu din ce in ce mai atras de soacra mea.

M-am luptat cu gandurile acestea si am incercat sa stau cat mai departe dea. Nu intelegeam ce se intampla cu mine. De unde atractia asta nebuna, chiar pentru mama sotiei mele.

In urma cu doua saptamani insa, cand sotia mea era plecata in delegatie, am stat cu soacra la taclale. Am pregatit masa si am baut o sticla cu vin. Din discutii in discutii, ne-am trezit sarutandu-ne. Pasiunea era atat de nebuna ca nu ma puteam stapani. Culmea! Atractie era si din partea ei. A fost o noapte nebuna si niciodata nu m-am simtit atat de barbat. A doua zi insa, cand ne-am dat seama de ceea ce s-a intamplat ne era rusine sa ne privim in ochi.

Acum ne evitam, iar soacra mea isi doreste sa se mute in alta parte. Mi-e teama ca ii va spune sotiei mele adevarul.

Ce sa fac? Sa fac eu primul acest pas si sa ii marturisesc totul sotiei mele?"
Recomandari