Cum cuceresti un cuceritor. Fa-l sa fie doar al tau pentru totdeauna

Cum cuceresti un cuceritor. Fa-l sa fie doar al tau pentru totdeauna
  calendar_month   update 16 Iun 2015, ora: 13:53   photo_cameraCum cuceresti un cuceritor. Fa-l sa fie doar al tau pentru totdeauna    
Ai iesit de cateva ori cu un tip fermecator, dar prietenii iti spun ca nu e decat un cuceritor. Cum poti sti daca e cu adevarat interesat de tine sau esti doar o "victima" in plus pe lista lui? Cum stii ca vrea mai mult decat sex?

In lumea complicata a relatiilor intre sexe e greu sa descifrezi de la bun inceput intentiile unui barbat. In cel mai bun caz poti sa crezi in sinceritatea lui, dar sa mergi pe varfuri pentru a nu te lasa prinsa in capcana. Din cand in cand, insa, e posibil sa dai peste cate un jucator, genul de tip narcisist, interesat doar sa-si mareasca palmaresul.

Genul asta este cu adevarat periculos pentru ca stie cum sa spuna intotdeauna ceea ce vrei sa auzi. Poate lasa de inteles ca ar avea intentii serioase cu tine, fara a o spune efectiv. Doar nu te-ai astepta sa auzi "Hai sa avem o aventura de-o noapte!"? Cu siguranta nu ar avea prea multe sanse se izbanda. Dar daca iti lasa impresia ca vrea o relatie cu tine, vei ajunge mult mai repede in pat cu el.

Chiar daca intr-un colt al mintii tale exista suspiciunea ca ar putea fi doar un cuceritor, rareori vrei sa crezi asta. Desi stii ca are un trecut de Don Juan, iti spui ca tu esti diferita si ca tu esti cea pe care o astepta pentru a deveni barbatul unei singure femei. O astfel de posibilitate nu este exclusa, doar ca se intampla mai des in filme decat in realitate. Si chiar daca intentiile lui ar fi sincere, un astfel de barbat trebuie sa munceasca pentru a suplini o reputatie proasta.

5 minciuni pe care le spun barbatii ca sa te bage in patul lor!

Cum poti demasca un cuceritor

Cel mai bun mod de a demasca un cuceritor, este sa-l faci sa-si dea singur arama pe fata. Putini dintre ei sunt dispusi sa munceasca sau sa astepte prea mult pentru a te duce in pat, mai repede pleaca in cautarea unei alte "victime" care sa pice mai usor. Daca intentiile lui sunt clare, iar sexul nu intra imediat in meniu, va parasi terenul. Insa, daca nu da bir cu fugitii imediat si mai ramane prin preajma pentru a te cunoaste mai bine, este posibil sa ai o sansa cu el.

Nu renunta la el, dar incearca sa nu ai asteptari prea mari. In cele din urma, daca se dovedeste ca nu si-a dorit altceva decat sex, prudenta te va salva de o inima franta.

Recomandari