Cum iti dai seama ca ii este dor de tine

Cum iti dai seama ca ii este dor de tine
  calendar_month   update 14 Oct 2019, ora: 14:12      
Cand esti separat de cineva de care iti pasa, este firesc să te întrebi dacă persoanei respective ii este dor de tine. Cum iti dai seama de acest sentiment daca nu iti spune.

Iata cateva semne care iti vor arata:

Observa cât de des sună

Dacă prietenul sau partenerul iti scrie sau te suna destul de des, probabil că îi este dor de tine când nu ești prin preajmă. Toată lumea are stiluri diferite în jurul comunicării, dar apelurile și mesajele telefonice frecvente sunt un bun semn de investiție într-o relație.

Ascultă tonul vocii sale

Atunci cand unei persoane ii este dor de cineva, va părea implicat și dornic când iti vorbeste.

Fii sincer când te simți nesigur

Dacă te simți neliniștit sau nesigur când partenerul tău este plecat, este mai bine să fii sincer în acest sens, intrebând „Ti-a fost dor de mine?” Sau „Ma mai iubești?”

Fii atent la ceea ce împărtășește cu tine

Dacă prietenul sau partenerul împărtășește imagini sau link-uri care l-au făcut să se gândească la tine, înseamnă doar așa: se gândește la tine. Când nu sunteți împreună, sunteți încă în mintea lui. Cadourile sunt un alt mod de a demonstra grija și implicarea.

Atenție la indicii non-verbale

Dacă sunteți departe, este mai greu să observi semnele de afecțiune din corpul partenerului. Dacă puteți vorbi prin video, fii atent/a daca tine capul înclinat și un contact vizual susținut. La telefon, un ton mai moale de voce transmite intimitate.

Recomandari