Ea este femeia care indura toate infidelitatile lui Radu Mazare!

Ea este femeia care indura toate infidelitatile lui Radu Mazare!
  calendar_month     photo_cameraRadu Maxare si Roxana Mihalache     person Radu Mazare
Radu Mazare are, de 13 ani, o iubita oficiala. Desi pare greu de crezut, Roxana Mihalache este cea cu care edilul isi imparte toate vacantele si cea la care se intoarce mereu acasa dupa aventurile nocturne cu tot felul de modele prin cluburi.

Radu Mazare este fara-ndoiala un primar atipic. Edilul si-a creat deja un renume de cuceritor, aparand frecvent inconjurat de fete tinere, uneori in ipostaze chiar prea apropiate. Fie ca face totul pentru show sau nu, cert este ca nu multe femei ar rezista alaturi de un barbat excentric cum este Mazare. Roxana Mihalache insa o face, de 13 ani, mai exact.

FOTO: Radu Mazare a muscat-o pe Adelina Pestritu de san

"Viata sentimentala langa Radu Mazare este...foarte energica asa, te tine in miscare sa nu te plictisesti!" a declarat Roxana pentru Cancan.ro.

Roxana Mihalache este, de altfel, si stilistul personal al edilului, aceasta lansand in urma cu mai multi ani un brand de haine barbatesti, sub egida casei de moda Paluggio.

Anul trecut ea a avut o prezentare in Bamboo Bucuresti pentru colectia "Buenos Aires", care a fost urmarita indeproape, din public, chiar de edilul Constantei. Pe parcursul evenimentului, Mazare a acceptat sa se lase filmat si pozat doar in prezenta manechinelor, preferand sa isi protejeze iubita oficiala de o expunere mediatica prea mare.

65423.jpg

96172.jpg

Recomandari