Femei, invatati sa alegeti cu inima. Timpul nu tine cu voi

Femei, invatati sa alegeti cu inima. Timpul nu tine cu voi
  calendar_month   update 09 Nov 2016, ora: 13:01      
Povestea mea e simpla, insa atat de complicata. Mereu am luat decizii doar pentru binele altora. Mi-am sacrificat fericirea pentru a-i face pe ceilalti sa fie multumiti si impliniti.

Asa mi-am ratat viata. Am ales mereu sa fiu rationala si mi-am calcat sentimentele reale in picioare. Mi-am spus intotdeauna ca ratiunea este mai importanta, iar inima ma face sa iau decizii pripite. M-am inselat, caci astazi am ajuns sa fiu o ratata.

Mi-am cunoscut sotul in urma cu patru ani. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci pur si simplu o atractie. La inceput paream indragostita si totul era bine, mai ales ca veneam dintr-o relatie de lunga durata, care s-a terminat insa tragic pentru mine. Fostul ma inselase, il uram, de fapt uram toti barbatii, pana l-am intalnit pe el.

In compania lui ma simteam linistita, era totul perfect. Ne-am casatorit dupa doar cateva luni de relatie, insa incet incet simteam ca parca ma sufoc in casnicia asta.

De fapt, am hotarat sa ma casatoresc doar de teama de a nu ramane singura. Cred ca pe toate ne sperie gandul asta. Desi parca voiam sa scap din casnicia asta, nu avea curajul sa ii spun. Traiam un amalgam de sentimente, intre mila si indoiala.

Pana intr-o zi, cand am cunoscut un tip, care m-a fascinat de la prima vedere. Atractia era maxima. Il doream sa fie al meu, insa nu reuseam sa concep divortul. Ce ar fi spus lumea despre mine?

El impartasea aceleasi sentimente cu mine. O perioada am fost amanti. Ma simteam insa murdara si vinovata pentru ce faceam, dar nu puteam sa renunt, ceva din mine nu ma lasa.

Intr-un final insa, satula sa mai continui asa, am decis sa pun stop. Nu sotului, ci barbatului pe care il iubeam cu adevarat. Am decis ca inima nu ma asculta si corect ar fi sa imi continui viata alaturi de sot. Au trecut cativa ani de atunci, insa nici acum nu mi l-am scos din minte, iar viata mea este la fel: montona, langa un barbat caruia nu ii pot impartasi aceleasi sentimente.

Femei, inima nu minte. Ascultati-o si mergeti pe mana ei. Viata e plina de suprize, iar ratiunea ne impiedica uneori sa fim cu adevarat fericiti!

Recomandari