Sex anal: 6 mituri despre cel mai controversat act sexual!

Sex anal: 6 mituri despre cel mai controversat act sexual!
  calendar_month   update 01 Apr 2015, ora: 17:20      
Sexul anal a ramas si astazi un subiect tabu, desi este una dintre cele mai mari fantezii ale tuturor. Femeile se tem de acest tip de sex, insa in sinea lor cele mai multe isi doresc sa il practice.

Barbatii, la randul lor, gasesc o placere imensa in ceea ce priveste sexul anal. Cu toate acestea, putine femei se incumeta sa isi lase partenerii sa le exploreze si posteriorul, mai ales din cauza numeroaselor mituri care au tot circulat pe seama lui.

Iata insa mai jos adevarul despre sexul anal:

1. Sexul anal doare ingrozitor

Sexul anal nu trebuie sa doara foarte tare. De cele mai multe ori este facut insa incorect. Unele femei considera ca este foarte placut, iar multe dintre ele ajung si la orgasm. Daca se incepe lent si lubrifierea se face din belsug, durerea va fi ultimul tau gand.

In plus, daca iti stimulezi clitorisul in timpul penetrarii anale, placerea va fi mai presus decat orice durere.

8 trucuri care il vor face pe iubitul tau sa te considere o zeita a sexului

2. Doar femeile usoare il practica

De multe ori, sexul anal este asociat cu fetele rele sau femeile de moravuri usoare. In realitate insa, se pare ca sexul anal a fost votat numarul unu in comportamentul sexul al cuplurilor heterosexuale. Deci, evident, aceasta afirmatie este doar un mit. Sexul anal reprezinta in primul rand o curiozitate naturala a explorarii trupurilor noastre si a placerii.

3. Sexul anal condimenteaza viata sexuala

Perfect adevarat. Sexul anal poate imbunatati foarte mult viata sexuala a unui cuplu. Barbatii sunt mai curiosi din fire, iar acest tip de sex ii incita la maxim. Este una dintre cele mai mari fantezii ale lor.

Ce gandesc barbatii despre corpul tau in timpul unei partide de sex. Afla-i cele mai ascunse fantezii!

4. Poate provoca rani

Acest mit este adevarat, caci, daca nu este facut corect, sexul anal poate duce la provocarea de rani. Anusul nu este umed natural precum vaginul, de aceea este foarte important ca zona sfincterului sa fie foarte bine lubrifiata inainte de contactul sexual.

5. Nu este nevoie de prezervativ pentru sexul anal

Complet fals. Chiar daca nu exista risc de sarcina, sexul anal poate duce la transmiterea celor mai multe boli, precum gonoreea, hepatita infectioasa sau HIV. De asemenea, deoarece mucoasa anusului este mult mai subtire, prin frecare pot aparea fisurile anale.

6. Anusul va ramane largit

La fel ca mitul ca vaginul devine iremediabil intins de la nastere, si aceasta conceptie in privinta anusului este gresita.

7 lucruri pe care femeile le cred sexy, insa barbatii le urasc! Afla cum il poti seduce cu adevarat

Au fost zvonuri pe la sfarsitul anilor saptezeci ca multe persoane au pierdut controlul asupra muschilor anusului din pricina sexului anal. Prin practicarea regulata a acestui tip de sex, muschii invata sa se relaxeze si nu exista niciun risc ca acesta sa ramana largit.

Recomandari