20 de ani de Ewopharma in Romania

20 de ani de Ewopharma in Romania
  calendar_month        
In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Hotel Intercontinental, joi, 24 mai, reprezentanta din Romania a companiei elvetiene Ewopharma AG a celebrat 20 de ani de existenta, ocazie cu care a anuntat cifre si bilanturi mai mult decat pozitive.

Echipa EWOPHARMA Romania, care azi numara 48 de oameni, o echipa entuziasta si perseverenta, a reusit, in ultimii 11 ani, sa contribuie la cresterea exponentiala a cifrei de afaceri a companiei elvetiene, cu sume de la 1.647.000 CHF (franci elvetieni) in anul 2000, la 24.897.243 CHF in 2011.

Cifrele raportate pe anul 2011 au facut ca Ewopharma Romania sa se claseze pe locul 1 in cadrul grupului elvetian, depasind astfel tari si piete cu o industrie farmaceutica mult mai dezvoltata, cum ar fi Polonia sau Cehia. in clasamentul companiilor farma din tara, Ewopharma Romania ocupa un onorant loc 40, loc pe care spera sa-l poata imbunatati in urma performantelor din acest an.

Dr. Carmina Rogojinaru Smith - Country Manager Ewopharma Romania: "Rezultatele pe care le-am obtinut in ultimii ani se datoreaza, inainte de toate, increderii pe care partenerii nostri - de la companiile pe care le reprezentam in Romania la medici si pacienti - ne-au acordat-o in tot acest timp. Nu suntem o echipa foarte mare (aproximativ 45 de angajati, in prezent), insa am invatat la "scoala" elvetiana ca increderea pietei se castiga prin seriozitate, corectitudine si consecventa. La aceste ingrediente, am adaugat si elemente specifice spiritului latin: entuziasmul, bucuria de a trai intens fiecare clipa si pasiunea pentru munca bine facuta, zi de zi. Rezultatul: de 20 de ani suntem parteneri de incredere. Ieri, astazi si in viitor!"

52754.jpg

Prezenta pe piata din Romania inca din 1992, Ewopharma inseamna 20 de ani medicamente originale, de top, care-i ajuta pe pacientii din Romania sa beneficieze de cele mai bune tratamente, in unele dintre cele mai importante arii terapeutice.

Portofoliul Ewopharma Romania este unul balansat intre medicamentele tip OTC (over the counter) si cele etice (eliberate pe baza de prescriptie medicala), insumand peste 25 de produse farmaceutice cu diverse forme de prezentare. Ewopharma Romania reprezinta, incepand din 2008, si puternica companie Allergan - producatoarea celebrului Botox si a unor solutii oftalmologice de top.

Ewopharma AG este succesoarea companiei Leclerc & Co. - fondata in 1959 de catre Ernst Wohlgemuth si Marcel L. Leclerc - cu sediul la Schaffhausen, Elvetia. Totul a pornit de la o idee indrazneata: in anii comunismului, grupul elvetian isi propunea reprezentarea in spatiul Europei Centrale si de Est a companiilor farmaceutice vest-europene, in incercarea de a oferi acces la tratamente moderne, inovatoare, pacientilor din fostul spatiu de influenta comunista, care erau privati de aceasta posibilitate. Astfel, inca din anii `60-`70 Ewopharma deschidea birouri de reprezentare la Praga, Bratislava, Budapesta, diversificand si crescand in mod constant portofoliul de produse.

Dincolo de implicarea sa economica in piata farmaceutica din Romania, reprezentanta locala a Ewopharma AG a devenit si un partener constant al multor actiuni de responsabilitate sociala, actiuni pe care le doreste cat mai afective si umane, mai ales prin sustinerea activa a celor mai putin favorizati.Background

Grupul Ewopharma A.G. ofera un pachet complex de servicii din domeniul farmaceutic:
- servicii complete de promovare si marketing;
- evaluarea si analizarea diferitelor piete si arii terapeutice;
- realizarea de studii de fezabilitate si business plan-uri;
- inregistrari de medicamente si farmacovigilenta;
- organizarea distributiei via distribuitori autorizati.Ewopharma Romania are drept parteneri traditionali si reprezinta pe piata romaneasca nume sonore din industria farmaceutica, precum: Bracco S.p.A Italia, Dr. Falk Pharma Gmbh Germania, Allergan Inc. USA, Stallergenes SA. Franta, BioGaia Suedia, Hennig Arzneimittel Gmbh Germania, Zeller AG Elvetia, Pharmacosmos A/S Danemarca etc.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sorin
  • person

    "cuvintele frumoase incanta prostii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right