Afectiuni care-ti pot strica vacanta

Afectiuni care-ti pot strica vacanta
  calendar_month        
S-o spunem drept, incepe sa ne zboare gandul la vacanta! Cautam, analizam, facem planuri, ne gandim unde ne-am simti mai bine si cum sa impacam cel mai bine pretul si calitatea.

Si, desi cand ne gandim la vacanta sau la concediu, ne vin in minte numai lucruri frumoase, trebuie sa ne gandim si ca exista situatii care ne pot afecta concediul. Cele mai frecvente afectiuni intalnite in vacanta sunt cele care afecteaza flora intestinala: diareea, constipatia sau sindromul de colon iritabil. Acestea pot fi cauzate de schimbarea tipului de alimentatie datorat calatoriilor la distanta. Stim cu totii cat de greu e sa rezisti ispitelor culinare!

Flora intestinala este stratul natural de bacterii "bune" aflat pe intestin, care ajuta la digestie. Este indispensabila vietii si poate fi afectata de antibiotice sau de afectiuni gastrice si intestinale. In cadrul florei intestinale sunt sintetizate numeroase substante necesare corpului uman, precum vitamina K, biotina, acidul pantotenic si acidul folic (in cantitati mai mici).

Nimeni nu-si doreste ca vreo problema medicala sa intervina in zilele de vacanta! Daca ele totusi apar, aceste afectiuni au acum un remediu care actioneaza rapid si reface natural flora intestinala. Datorita continutului in Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului.

52604.jpg

In cazul tratamentului cu antibiotice, Biotics si Biotics Baby sunt recomandate pentru mentinerea echilibrului florei intestinale.

Functionarea optima a aparatului digestiv implica in mod esential echilibrul florei intestinale. Problemele aparatului digestiv pot cu siguranta afecta o vacanta la care visam de mult! In fata lor, Biotics si Biotics Baby sunt aliati de incredere care ne ajuta sa ne simtim bine inca de la prima administrare!

Biotics si Biotics Baby nu doar trateaza, ci si previn afectiunile florei intestinale. Luat cu doua zile inainte de inceperea vacantei, Biotics previne aparitia dereglarilor florei intestinale. Si ca sa scapam de orice grija, putem avea incredere deplina in Biotics: nu se cunosc manifestari neplacute in cazul administrarii.

In plus, Biotics Baby actioneaza la fel de delicat si cu flora intestinala a micutului tau!
Paza buna face vacanta de neuitat! Si acum ca am aflat cum putem preveni si trata afectiuni digestive care ne pot afecta vacanta, nu ne ramane decat sa ne facem in continuare cat mai multe planuri de vacanta!

Inainte de administrarea Biotics si Biotics Baby, va rugam sa cititi cu atentie prospectul.
76899.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

gandul
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right