Algocalmin - analgezicul in care romanii au cea mai mare incredere

Algocalmin - analgezicul in care romanii au cea mai mare incredere
  calendar_month        
Pentru al saselea an consecutiv, brandul Algocalmin® a fost votat de romani drept cel mai de incredere analgezic, in cadrul studiului Trusted Brand 2011.

Ajuns anul acesta la cea de-a 11-a editie, studiul Trusted Brand s-a desfasurat in 16 tari europene, avand ca principal obiectiv desemnarea acelor branduri in care utilizatorii din Europa au cea mai mare incredere.

In Romania, lider la categoria analgezice este Algocalmin®, care a obtinut peste 30% dintre voturile romanilor participanti la studiu, cu un avans de peste 50% fata de urmatorul clasat.

"Suntem foarte mandri de rezultatele obtinute de Algocalmin®, care a reusit sa-si reconfirme valoarea an de an si avem incredere ca va ramane brandul de analgezic preferat al romanilor" a declarat Simona Cocos, Director General Zentiva, parte a grupului sanofi-aventis.

Incepand cu 1 aprilie 2011, Algocalmin® a trecut de la statutul de medicament OTC (eliberat fara prescriptie medicala) la cel de medicament eliberat doar pe baza de prescriptie medicala.

Despre Zentiva, parte a Grupului sanofi-aventis
Zentiva este parte a Grupului sanofi-aventis incepand cu luna martie 2009. Portofoliul de produse al companiei acopera o gama larga de arii terapeutice, insa se concentreaza asupra bolilor cardiovasculare, afectiunilor inflamatorii, durerii, infectiilor si bolilor sistemului nervos central, precum si asupra bolilor gastrointestinale si urologice.

Despre sanofi-aventis
Sanofi-aventis, lider mondial in productia de medicamente, descopera, dezvolta si distribuie solutii terapeutice pentru a imbunatati viata tuturor oamenilor. Sanofi-aventis este cotata la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) si New York (NYSE: SNY). Pentru informatii suplimentare, vizitati www.sanofi-aventis.com.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right