Alvityl: noile suplimente alimentare de la Urgo

Alvityl: noile suplimente alimentare de la Urgo
  calendar_month        
Laboratoires Urgo lanseaza astazi in Romania suplimentele alimentare Alvityl, cea de-a treia gama de produse a companiei franceze, care se adauga marcilor deja prezente pe piata locala - Humex si Urgo.

Alvityl ofera trei formule echilibrate care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si sunt adaptate diferitelor necesitati:

Un sirop care poate fi administrat incepand cu varsta de 3 ani - Alvityl 11 Vitamine , dar si tablete cu 12 vitamine si 7 minerale pentru copiii de peste 6 ani, adolescenti si adulti - Alvityl Plus ;

Un sirop testat clinic pentru copiii de pana la 1 an, Alvityl Defenses , cu 3 ingrediente active naturale unice pe piata romaneasca (echinacea, propolis si vitamina C), care contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Doua dintre aceste produse sunt indicate pentru a-ti recapata forma in caz de oboseala, alimentatie dezechilibrata, convalescenta, stres, pierderea poftei de mancare sau in perioada de crestere:

52568.jpg

Alvityl Sirop 11 Vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D3 si E) este un produs original care, datorita formulei sale complete (care acopera 100% din DZR * de vitamine) si gustului placut de prune, poate fi administrat copiilor incepand cu varsta de 3 ani, dar si persoanelor varstnice.

Gustul sau foarte apreciat si instructiunile simple de administrate faciliteaza toleranta. Mai mult, Alvityl Sirop 11 vitamine este ambalat intr-un flacon presurizat, care garanteaza calitatea si cantitatea siropului (protejandu-l de caldura, lumina si oxigen).

Alvityl Plus Tablete poate fi folosit de copii incepand de la varsta de 6 ani, de adolescenti si adulti. Cele 12 vitamine, care acopera 100% din DZR, si cele 7 minerale si oligoelemente necesare pentru buna functionare a organismului se regasesc intr-un singur comprimat cu un gust delicios de ciocolata. Cutia de 40 de comprimate raspunde cerintelor a 2 persoane pentru o cura recomandata de 3 saptamani. Produsul contine urmatoarele vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B8,
B9, B12, C, D3 si E, dar si urmatoarele minerale si oligoelemente: Zinc, Fier, Magneziu, Cupru, Mangan, Molibden si Seleniu.

Cel de-al treilea produs testat clinic poate fi utilizat in scopuri de prevenire de catre persoanele cu organisme slabite si/sau in timpul unui tratament medical:

76895.jpg

Alvityl Defenses Sirop contine 3 ingrediente cheie (echinacea, propolis si vitamina C), care ajuta la intarirea sistemului natural de aparare al organismului la orice varsta, mai ales pe timpul iernii sau in cazuri de slabiciune fizica. De asemenea, este recomandat in scop preventiv pentru persoanele
cu un organism fragil sau care sufera in mod repetat de afectiuni ORL sau in asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la intarirea organismului.

Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses si-a dovedit eficacitatea clinica in prevenirea infectiilor cailor respiratorii la copii. Studiul clinic, efectuat pe mai mult de 300 copii, a fost publicat in Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine /JAMA (Journal of the American Medical Association) (Arhivele de Pediatrie si Medicina Adolescentilor - Jurnalul Asociatiei Medicale Americane). Datorita Alvityl Defenses , frecventa imbolnavirilor la copii scade de doua ori, iar recuperarea este de doua ori mai rapida."Suplimentele alimentare din gama Alvityl sunt prezente pe piata europeana de 50 de ani. Suntem foarte bucurosi ca incepand din acest an ele se vor gasi si pe piata din Romania. Alvityl beneficiaza de o notorietate de 96% in randul profesionistilor din sistemul sanitar in majoritatea tarilor din Europa si avem incredere ca in cel mai scurt timp ii va cuceri si pe medicii, farmacistii si consumatorii din Romania. Din aceasta luna ele sunt promovate si medicilor din Romania", a declarat Anne Durocher, Country Manager Laboratoires Urgo in Romania.

* DZR - doza zilnica recomandata

Laboratoires URGO este prezenta si isi desfasoara activitatea in Romania de mai bine de 11 ani, prin compania de distributie farmaceutica Mediplus, comercializand initial doua game de produse: gama Humex (care contine 12 produse diferite pentru afectiunile cailor respiratorii) si gama Urgo (cu 36 de produse diferite de prim ajutor), la care se adauga, incepand de astazi, gama Alvityl (3 suplimente alimentare).

Vanzarile de produse ale Laboratoires URGO catre farmaciile din Romania au crescut constant in ultimii 6 ani, pana la 19,2 milioane RON si 2.220 de milioane de unitati vandute in 2009. Urgo este lider pe piata produselor de prim ajutor din Romania, fiind prezent in 4.000 de farmacii in 2009. In ultimii 4 ani, vanzarile catre farmacii au crescut de la 15 milioane lei in 2007 si 17,5 milioane lei in 2008 la 19,2 milioane in 2009.

"Pentru acest an, ne asteptam la o crestere de 10% a activitatii noastre din Romania", a declarat Anne Durocher, Country Manager Laboratoires URGO in Romania. Laboratoires Urgo, cu cele doua divizii ale sale - Urgo Medical (plasturi pe baza de prescriptie) si Urgo Consumer Healthcare (produse OTC- comercializate liber in farmacii), a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 265 milioane de euro: 159 milioane pentru Urgo Medical si 106 milioane pentru Consumer Healthcare. Cea mai mare parte a cifrei de afaceri a fost generata din operatiunile de euro.

Compania, infiintata in 1890 in Dijon, Franta, ca o afacere de familie, este in prezent membra a Grupului Viva Sante, de asemenea o afacere de familie. Urgo este prezenta in peste 80 de tari si a raportat o crestere de 16% in ultimii trei ani.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right