Boli specifice pentru impatimitii jocurilor video

Boli specifice pentru impatimitii jocurilor video
  calendar_month        
Prieteni jucatori, nu va atasati foarte tare de console, caci riscati sa va imbolnaviti! In afara bolilor psihice, dependenta si depresie , au fost diagnosticate boli noi, fizice de data aceasta, cu care se confrunta impatimitii jocurilor video. Iata care sunt!

Accidente si rani

Odata cu aparitia noilor manete ce detecteaza miscarile, este usor sa uiti de timp si sa-ti pierzi controlul... Multi dintre jucatori uita de siguranta personala atunci cand joaca, si trantesc totul in jurul lor, fapt ce le-a determinat pe multe magazine sa nu mai amenajeze spatii de testare a acestor jocuri.


Wii-ita sau wii-cot sau wii-genunchi

Nu, wii-ita nu are nimic de-a face cu vreun accesoriu nou pentru Wii! Wii-ita este o boala care se manifesta prin inflamarea bratului datorita utilizarii sale excesive pentru a juca Wii. Pumnul si genunchiul figureaza si ele printre zonele corporale cele mai expuse la riscul de ranire.

Hidradenita palmara de la Playstation

Dupa ce a consultat o pacienta de doar 12 ani ce prezenta leziuni dureroase la maini, si dupa ce micuta a marturisit ca s-a jucat pe ascuns cu Playstation-ul, un medic suedez a descoperit aceasta noua boala dermatologica. Medicii presupun ca afectiunea apare datorita transpiratiei mainilor.

Hidradenita provoaca inflamatii impresionante ale palmelor si noduli rosii si durerosi, insensibili la antiinflamatorii. Doar un tratament oribil si radical le poate veni de hac: abstinenta!

Nintendonita

Ai impresia ca doar generatiile tinere sunt expuse acestor boli? Afla atunci ca in 1990 a fost diagnosticat primul caz de nintendonita la un barbat de 35 de ani, o tendinita a degetului mare.

Ce poti face ca sa previi toate aceste probleme? Fa-ti incalzirea inainte de a incepe jocul si nu uita sa faci pauze regulate!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Alte retete de ciuperci umplute
  • person

    "o femeie trebuie sa fie bucatareaza in bucatarie, doamna in salon si finalul il stiti voi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right