Bratara anti-arsuri solare: o noua inventie!

Bratara anti-arsuri solare: o noua inventie!
  calendar_month        
Bratara care te anunta atunci cand trebuie sa te dai cu crema de protectia solara sau cand e cazul sa te retragi din soare: realitate sau fictiune? Daca tu doar visai la asta, UVSunSense a facut-o!

Pentru acelea dintre noi care adora sa faca plaja, marca americana de protectie solara a inventat o bratara care te anunta atunci cand trebuie sa te dai cu crema de protectie solara sau cand ai primit destule raze UV pentru o zi.

Cum functioneaza bratara care te protejeaza de arsurile solare ?

Singurul lucru pe care-l ai de facut este sa aplici crema cu factor de protectie solara pe bratara, dupa ce ai aplicat-o deja pe corp.

Bratara se coloreaza in violet pentru a-ti arata ca este activa. Poti apoi sa te expui la soare, in afara orelor de risc (12-16 h).

Atunci cand bratara isi schimba culoarea in maroniu inchis, inseamna ca e timpul sa aplici din nou crema cu factor de protectie.

Daca vreodata bratara devine roz aprins, inseamna ca ti-ai depasit doza de UV necesara unei zile si ca trebuie sa te retragi la umbra.

Bratara anti-arsuri solare - un gadget practic

Chiar daca acest concept al bratarii vigilente este interesant, trebuie sa fii atenta. Timpul de exepunere si sensibilitatea la razele UV variaza de la o persoana la alta.

De aceea, inainte de orice, trebuie sa asculti sfaturile medicului sau dermatologului, mai ales daca ai o piele sensibila si alba.

Continua sa aplici crema cu factor de protectie solara pe intreaga durata a zilei in care te expui la soare.

Bratara se vinde in prezent in SUA si pe site-ul firmei producatoare (www.uvsenses.com), la pretul de 7 dolari.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Familia
  • person

    "unde dragoste nu e nimic nu e"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right