Campania social-educationala `Glaucomul nu doare, orbeste!`

Campania social-educationala `Glaucomul nu doare, orbeste!`
  calendar_month        
Fundatia Dr. Schmitzer cu sprijinul Primariei Sectorului 4 si clinica oftalmologica Oftalmestet organizeaza campania social-educationala `Glaucomul nu doare, orbeste!`

Sambata, 1 octombrie si duminica, 2 octombrie, in intervalul orar 10:00 - 16:00, la intrarea din parcul Lumea Copiilor (intrarea din dreapta Palatului Copiilor sector 4 Bucuresti), 4 medici oftalmologi si echipa de voluntari ai fundatiei vor identifica persoanele cu risc de glaucom prin masurarea tensiunii intraoculare.

Bucurestenii sunt invitati la rulota campaniei pentru a li se masura gratuit tensiunea intraoculara cu aparatura de ultima generatie.

Persoanele gasite cu risc de glaucom vor primi vouchere care ofera tratament si medicatie gratuite pentru glaucom pentru prima luna, gratuitete pentru pahimetrie si masurarea tensiunii intraoculare, reducere de 50% pentru examinarea fundului de ochi, camp visual computerizat si determinarea dioptriilor.

De asemenea, si persoanelor cu suspiciune de "ochi uscat" li se va face gratuit testul Schirmer si vor primi, de asemenea gratuit, lacrimi artificiale.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

test
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right