Cancerul de san nu face discriminare

Cancerul de san nu face discriminare
  calendar_month        
Soc, revolta, negare, deznadejde - sentimente pe care le traiesc atat femeile obisnuite cat si clebritatile in lupta cu cancerul de san.

Iata povestea catorva vedete a caror existenta a fost marcata de aceasta boala:
76679.jpg


Anastacia a fost diagnosticata cu cancer de san la 29 de ani, in ianuarie 2003. Pentru ca boala a fost descoperita in stadiul incipient sansele de recuperare au fost mai mari.

Dupa vindecare, Anastacia a pus bazele Breast Cancer Research Fund.


76684.jpg

Kylie Minogue a inceput lupta impotriva maladiei la 36 de ani.

In mai 2005, ea a anulat brusc un turneu in Australia dupa ce a descoperit ca are cancer. Operata de urgenta in Australia, Kylie a urmat apoi un lung tratament de chimioterapie in Franta la Institut Gustave Roussy din Villejuif.
76682.jpg
Sheryl Crow a fost diagnosticata cu cancer in faza incipienta in februarie 2006. Acum cantareata si-a revenit complet.

76686.jpg
Jaclyn Smith, vedeta din Charlie`s Angels a descoperit ca are cancer la san in 2002 in urma unui control de rutina.

Actrita a sustinut-o mai tarziu pe colega ei de breasla Charlie`s Angels, Farrah Fawcett diagnosticata si ea cu cancer, in septembrie 2006.

76680.jpg
Suzanne Somers, actrita si scriitoare, a refuzat sa se trateze prin metoda clasica si a optat pentru o terapie alternativa care i-a adus vindecarea.


Celebra cantareata Olivia Newton John, a fost diagnosticata cu cancer in 1992 si a suferit o masectomie si reconstructie a sanului.

76685.jpg

Shirley Temple a suferit o masectomie in 1972 dupa depistarea unui nodul canceros.76681.jpg


Betty Ford, sotia fostului presedinte american Gerald R. Ford a fost diagnosticata cu cancer la san la numai cateva saptamani dupa ce a devenit prima doamna a USA. (28 septembrie 1974)

Intr-un interviu acordat Time magazine Betty Ford declara: "Cand alte femei obisnuite sunt diagnosticate cu cancer nu scrie nimeni despre ele pe prima pagina. Experienta mea poate le va face pe celelalte femei sa constientizeze ca aceasta boala nu tine cont de pozitii in societate. Sunt sigura ca facand publica boala mea am salvat cel putin o viata!"

In urma acestei campanii de constientizare a femeilor asupra riscului aparitiei cancerului de san Happy Rockefeller, sotia vice presedintelui Nelson Rockefeller a suferit si ea o masectomie.
76683.jpgLinda McCartney a fost diagnosticata cu cancer mamar in 1995 insa conditia sa s-a agravat atunci cand cancerul i-a afectat si ficatul.
Linda McCartney a incetat din viata trei ani mai tarziu (17 aprilie 1998) la 56 de ani, in Tucson, Arizona.


Ingrid Bergman a decedat in 1982 dupa o istovitoare lupta cu cancerul mamar.Afla mai multe detalii aici .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Carte audio gratuita
  • person

    "www.e-antioxidanti.ro"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right