`Castigi si daruiesti sanatate - Marsul sibienilor pentru sibieni`

`Castigi si daruiesti sanatate - Marsul sibienilor pentru sibieni`
  calendar_month        
Evenimentul "Castigi si daruiesti sanatate - Marsul sibienilor pentru sibieni", organizat joi, 26 mai, la initiativa companiei sanofi-aventis si a Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice a reunit circa 800 de participanti.

Astfel, respectand promisiunea facuta sibienilor de a dona 10 RON pentru fiecare participant la acest mars de 30 de minute si dorind, totodata, sa vina in intampinarea entuziasmului tuturor participantilor, compania va dona 10.000 RON Compartimentului de Diabet al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

Marsul a urmarit atragerea atentiei publicului larg asupra epidemiei de diabet din Romania, precum si asupra importantei pe care o are respectarea unui regim de viata sanatos in lupta pentru prevenirea diabetului zaharat.

"Salutam initiativa deosebita a companiei sanofi-aventis dedicata sibienilor prin care li se atrage atentia asupra faptului ca un regim de viata sanatos este esential in prevenirea diabetului.

Acum sper ca sibienii au constientizat ca prin numai 30 de minute de miscare zilnica pot reduce cu 40% riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2.

As dori ca informatiile aflate sa fie asumate si puse in aplicare de acum inainte", a declarat Dr. Gheorghe Ghise, Seful Compartimentului de Diabet din cadrul Spitalului Clinic Judetean Sibiu.

"Le multumim tuturor sibienilor care au participat alaturi de noi la marsul pentru combaterea diabetului si au dedicat 30 de minute din programul lor pentru a se alatura luptei impotriva acestei afectiuni.

Ne bucuram ca avem din ce in ce mai multi sustinatori, indiferent de varsta sau ocupatie", a completat Doru Mircea, National Sales Force Manager Cardio-metabolic, sanofi-aventis Romania.

Initiativa marsului face parte dintr-un program amplu dezvoltat de sanofi-aventis, prin intermediul caruia compania isi propune sa devina un real partener al persoanelor care sufera de diabet, printr-o abordare de tip 360°.

In acest sens, sanofi-aventis doreste sa transforme marsul "Castigi si daruiesti sanatate" intr-un eveniment cu traditie pentru romani si sa-l organizeze in cat mai multe orase.

Despre sanofi-aventis
Sanofi-aventis, lider mondial in productia de medicamente, descopera, dezvolta si distribuie solutii terapeutice pentru a imbunatati viata tuturor oamenilor. Sanofi-aventis este cotata la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) si New York (NYSE: SNY)

Recomandari