Cel de-al patrulea spital privat al Grupului Medicover, deschis la Bucuresti

Cel de-al patrulea spital privat al Grupului Medicover, deschis la Bucuresti
  calendar_month        
Medicover - singurul spital complet integrat vertical din Romania

"Spitalul Medicover este singurul spital complet integrat vertical din Romania, acesta oferind servicii medicale complexe, pentru intreaga familie, prin metode avansate de diagnostic si tratament, cu echipamente de ultima generatie si peste 100 de medici specialisti din reteaua Medicover si colaboratori externi" a explicat Dr. Bogdan Pana, Director Executiv, Spital si Clinici Medicover.

Deschis operational pe 26 ianuarie 2012, Spitalul Medicover:

- a oferit, intr-o luna de activitate, servicii medicale unui numar de 1,500 pacienti
- a realizat 100 de internari, cele mai solicitate fiind cele de chirurgie, maternitate si pediatrie
- a realizat 6 nasteri - la doar o zi de la deschiderea operationala a Spitalului Medicover a avut loc prima nastere, o fetita, pentru ca o luna mai tarziu medicii Medicover sa ajute la aducerea pe lume a primilor gemeni ai spitalului, o fetita si un baietel

O capacitate de 122 paturi
Cu o capacitate de 122 paturi, extins pe o suprafata de peste 7000 m2 , desfasurata pe 7 niveluri in intregime functionale si integrate operational, Spitalul Medicover pune la dispozitia pacientilor:

- Departament Chirurgie (Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Generala, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie ORL, Chirurgie Urologica)
- Bloc operator cu 3 sali de operatii
- 2 sali de nastere
- Salon pre/post operator
- Unitate Terapie Intensiva Nou-Nascuti
- Unitate Terapie Intensiva
- Spitalizare de zi si spitalizare continua pentru adulti si pediatrie
- Departament Imagistica
- Maternitate
- Departament Pediatrie
- Ambulator cu 25 cabinete medicale
- Sali pentru investigatii paraclinice

100.000 euro venituri in prima luna
"Spitalul Medicover este un proiect finalizat in aproximativ 2 ani, in urma unei investitii totale de 20 milioane euro in constructie si echipamente.

In doar o luna de activitate am avut venituri de 100.000 euro. in acest context estimam ca la finalul anului 2012 sa inregistram un venit de 4 milioane euro", a declarat Catalina Balan, Director General Medicover Romania.

"Spitalul Medicover pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala de renume, formata din peste 100 de medici, angajati permanenti si colaboratori. Am realizat deja in prima luna de functionare interventii chirurgicale complexe, Spitalul Medicover fiind dotat cu echipamente medicale de ultima generatie", a declarat Conf. Univ. Dr. Petre Bratila, Director Medical al Spitalului Medicover si seful departamentului de Obstetrica-Ginecologie.

Conducerea celorlalte departamente este asigurata de:
- Conf. Dr. Ionel Campeanu - Chirurgie Generala,
- Prof. Dr. Vladimir Ene - Radiologie si Imagistica Medicala,
- Prof. Dr. Mihai Nicolescu - Ortopedie,
- Dr. Gheorghe Chiriac-Babei - Coordonator stiintific,
- Dr. Mariana Marica - Anestezie si Terapie Intensiva,
- Dr. Mirela Radu - Neonatologie,
- Dr. Mihaela Oros - Pediatrie,
- Dr. Carmen Margan - Medicina Interna,
- Dr. Florin Mihai - Primiri Urgente si Triaj.

Spitalul Medicover vine pe piata din Romania dupa o poveste de succes inregistrata in Varsovia - Spitalul Medicover, deschis aici in anul 2009, este cel mai mare spital privat din Polonia, cu o experienta de peste 4.000 de proceduri anuale in diverse arii terapeutice.

Investitii Medicover in 2011 - 2012
Catalina Balan - Director General Medicover Romania:
"2011 a fost un an plin pentru Medicover, incepand cu inaugurarea, in luna iulie a Centrului de Diagnostic Avansat - o investitie de peste 500.000 de euro, dintre care mai mult de jumatate au fost directionati catre echipamente de ultima generatie si continuand cu relocarea Clinicii de Pediatrie Medicover in Piata Victoriei.Anul 2012 a venit cu o noua investitie. De data aceasta ne-am indreptat atentia catre pacientii Medicover din nord-est-ul tarii - relocarea clinicii Medicover Iasi intr-o locatie moderna si mult mai accesibila publicului larg. Valoarea totala a acestei investitii a fost de peste 300.000 de euro in echipamente noi in zona cardiologiei, ortodontiei si imagisticii".

52737.jpg


Bloc operator - Medicover Hospital
77036.jpg


Imagistica - Medicover Hospital
77037.jpg


rezerva pediatrie - Medicover Hospital

Recomandari