Dantura sanatoasa in rate!

Dantura sanatoasa in rate!
  calendar_month        
Situatia economica ce persista de cativa ani i-a determinat atat pe furnizorii de servicii cat si pe reprezentantii bancilor sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor si a potentialilor clienti cu diferite servicii menite sa le usureze accesul la produse si servicii.

Este vorba despre binecunoscutele credite.

In prezent exista credite pentru orice: credite pentru pensionari, credite auto, credite pentru constructii si chiar credite pentru servicii stomatologice!

Creditele dentare, vitale pentru romanii cu serioase probleme stomatologice
Problemele dentare ne afecteaza atat stilul de viata cat si calitatea vietii. Statisticile referitoare la sanatatea dentara, efectuate in tara noastra, arata ca peste 50% dintre romani sufera de: carii, gingivita, dureri dentare si parodontoza.

Cu toate acestea, numarul persoanelor care se prezinta la cabinetul stomatologic este extrem de mic. Principala cauza: costurile ridicate ale serviciilor stomatologice!

In scopul facilitarii accesului la servicii dentare de calitate, CityDent in parteneriat cu OTP Bank ofera alternativa -> realizarea unui credit dentar. Cuprins in categoria creditelor de nevoi medicale, creditul dentar ii permite oricaruia dintre noi sa beneficieze de servicii stomatologice de calitate, fara a fi insa presat de costurile foarte mari ale unor astfel de servicii.

"Prin acest credit dentar oferim tuturor posibilitatea de a avea un zambet frumos si sanatos cu un cost lunar redus. Tot mai multi romani au ajuns sa inteleaga ca este mai bine sa investeasca mai mult in servicii medicale de calitate, decat sa apeleze la servicii mai ieftine, insa mult mai slabe calitativ, servicii care ii fac sa se reintoarca la stomatolog intr-un timp scurt", a explicat dr. Rodica Ghionea, medic stomatolog, director general CityDent, una dintre primele clinici stomatologice care au apelat la creditul dentar pentru pacienti.

Credit la banca, pentru o dantura frumoasa si sanatoasa
Cum functioneaza creditul dentar?

Simplu: medicul specialist stomatolog realizeaza planul de tratament medical si financiar cu care pacientul se prezinta la banca pentru a obtine un credit.

"Banca ofera finantare in lei pentru orice procedura stomatologica, doar pe baza facturii. Dobanzile sunt mici iar aprobarea se face in numai cateva zile", potrivit dr. Rodica Ghionea.

Avantajele unui credit pentru probleme stomatologice
Creditul are o valoare minima de 630 RON si o valoare maxima de 21.000 RON
Pentru obtinerea unui astfel de credit nu este nevoie de avans sau de girant, imprumutul fiind acordat rapid, doar pe baza de factura de la cabinetul stomatologic.

In caz de rambursare anticipata nu exista costuri suplimentare
Este extrem de accesibil, putand fi acordat chiar si membrilor familiei, persoane cu grad II de rudenie.

Solicitarea de credit poate fi facuta impreuna cu un co-debitor
Durata minima a creditului este de 6 luni in timp ce durata maxima este de 4 ani (48 de luni)
Plata creditului se face prin rate lunare egale sau descrescatoare, formate din principal si din dobanda.

"Pentru o mai buna intelegere a mecanismului de plata a creditului noi incercam sa dam pacientilor exemple cat mai concrete. Astfel, in cazul in care valoarea creditului facut la OTP Bank este de 2.500 lei, timp de patru ani beneficiarul serviciilor medicale va plati cate 71 de lei pe luna. In cazul in care creditul are o valoare mai mare, de exemplu 15.000 lei, timp de patru ani, pacientul trebuie sa plateasca pe luna cate 424 lei, cu mentiunea ca aceste cifre pot varia deoarece dobanda este variabila in functie de indicele ROBOR", a afirmat dr. Rodica Ghionea, directorul general al CityDent.Creditele dentare ne scutesc astfel, pe termen scurt, de problema banilor si ne ajuta sa beneficiem de servicii de o foarte buna calitate, servicii la care in mod normal nu am avea acces.

Mai multe informatii referitoare la creditul medical pentru servicii stomatologice puteti afla accesand link-ul: http://www.otpbank.ro/ro/persoane-fizice/credite/credit-pentru-sanatate/index.html

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Noncouleur
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ie Traditionala Gia 14
Shop Ele.rochevron_right