Din 27 iulie, `Stii Reteta punct cu punct` in Baia Mare

Din 27 iulie, `Stii Reteta punct cu punct` in Baia Mare
  calendar_month        
Incepand de vineri, 27 iulie, pana duminica 5 august, cei care doresc sa isi verifice in mod gratuit tensiunea, pulsul, greutatea si inaltimea sunt asteptati de Farmacia Reteta in Piata Libertatii, intre orele 09.00-19.00.

Aceasta actiune face parte din campania aA€AzStii Reteta punct cu punctaA€At, pe care lantul de farmacii Reteta a demarat-o la mijlocul acestei luni.

Promotia isi propune fidelizarea clientilor Reteta prin acordarea de puncte-cadou la fiecare achizitie de 10 RON facuta in cadrul farmaciei Reteta din complexul comercial Maramuresul.

Mecanismul este simplu: la un anumit numar de puncte acumulate, participantii primesc cate un premiu. Exista 3 categorii de premii, pentru 10, 20, respectiv 30 de puncte acumulate. Punctele se acorda inclusiv pentru retetele compensate.

Regulamentul detaliat al promotiei se gaseste in farmacia Reteta din complexul comercial Maramuresul, iar din 1 august si in noua locatie din Bulevardul Traian 4-6.

In plus, cei care participa la aceasta promotie se vor putea bucura in continuare de cei 10% reducere la aproape toate produsele din farmacie, reducere pe care o pot obtine procurandu-si cardul de fidelitate Reteta.

Campania de comunicare aA€AzStii Reteta punct cu punctaA€At este de asemenea sustinuta prin machete de presa si spoturi radio la Kiss FM.

Farmaciile Reteta reprezinta locul unde puteti gasi produse de SANATATE, FRUMUSETE si INGRIJIRE la standarde europene, lantul de farmacii cuprinzand peste 60 de unitati in toata tara.

Recomandari