Doar 4 implanturi pot sustine o lucrare protetica

Doar 4 implanturi pot sustine o lucrare protetica
  calendar_month        
Glamour Dent: Tehnica de implantologie ALL ON 4 permite ancorarea lucrarii protetice fixe cu un numar de doar 4 implanturi, fata de 6-10 in mod obisnuit

Tehnica de implantologie ALL ON 4 reprezinta o inovatie care permite pacientilor sa aiba o lucrare protetica fixa provizorie (realizata in aceeasi zi), respectiv o lucrare protetica fixa permanenta din acrilat/ceramica, cu ajutorul a numai 4 implanturi, potrivit specialistilor Glamour Dent.

Tratamentele traditionale necesita de obicei intre 6 si 10 implanturi pentru a permite fixarea lucrarii.


Procedura ALL ON 4 permite fixarea imediata a lucrarii protetice, intr-o singura interventie, cu ajutorul a numai 4 implanturi speciale. Aceasta se datoreaza faptului ca implanturile din laterale sunt plasate la un unghi de 45 de grade, ceea ce mareste capacitatea lor de a sustine o lucrare fixa. Astfel, este posibila ancorarea lucrarii protetice fixe cu un numar mult mai mic de implanturi decat in mod normal.

52748.jpg

In plus, metoda ALL ON 4 elimina necesitatea transplantului de os atat pentru maxilar cat si pentru mandibula. Astfel, inclusiv pacientii care au intampinat probleme cu lucrarile anterioare, sau care au suferit pierderi de os din cauza bolii parodontale pot beneficia de aceasta procedura.

"Procedura are loc intr-o singura intervetie. Implanturile pot fi incarcate imediat, lucrarea protetica fixa provizorie poate fi realizata si instalata in aceeasi zi, iar cea permanenta imediat dupa vindecare si integrarea implanturilor in arcada," declara Dr. Itzhak Eidelman, General Manager Glamour Dent.

Procedura a fost implementata pentru prima data in 1998 de medicul portughez Paulo Malo.

Conceptul ALL ON 4, reprezentand o noua procedura si un nou protocol care scurteaza procesul de inserarea a implanturilor si permite reconstituirea protetica a ambelor arcade intr-o singura zi, este o descoperire pe plan mondial a firmei NOBEL- BIOCARE.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fericirea se compune din lucruri marunte
  • person

    "in fiecare zi descopar lucruri noi despre mine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right