Ele.ro si DermaStyle iti redau increderea in tine!

Ele.ro si DermaStyle iti redau increderea in tine!
  calendar_month        
Cel mai nou tratament pentru reducerea tesutului adipos, fara interventie chirurgicala, este disponibil acum si in Romania!

Ele.ro si Clinica DermaStyle iti ofera sansa de a castiga un tratament in valoare de 1.000 de euro, constand in 4 sedinte cu aparatul Alma Accent, pentru ca tu sa iti recapeti silueta.

De-a lungul timpului, medicina estetica a facut progrese uriase, acum putand fi tratate prin metode non-invazive si fara interventie chirurgicala, cele mai dificile probleme legate de silueta. Undele de radiofrecventa sunt cele mai recente descoperiri benefice pentru silueta ta, reactia tesuturilor tratate prin aceasta metoda fiind de strangere, similara unui corset.

Laserul Alma Accent este un aparat de radiofrecventa cu doua sisteme de lucru, unipolar si bipolar care, in functie de capul de lucru folosit, incalzeste mai profund sau mai superficial dermul si tesutul subcutanat adipos.

Tratamentul cu acest aparat este recomandat persoanelor care au pielea lasata in urma unei cure de slabire sau din cauza imbatranirii, femeilor care au nascut recent, persoanelor a caror piele are aspect de coaja de portocala sau pentru refacerea conturului cutanat dupa diverse operatii sau lipoaspiratie.Cura terapeutica minima consta in 3 sedinte de tratament efectuate la fiecare 10 zile, iar pentru mentinerea rezultatelor, tratamentul se poate repeta o data pe an. Spre deosebire de lipoaspiratie, tratamentul cu Alma Accent nu are efecte secundare, precum persistenta vanatailor, aspectul de piele valurita sau lipsa sensibilitatii cutanate, timp indelungat dupa operatie.

Mai mult, interventiile cu Alma Accent nu necesita anestezie sau perioada recuperatorie si nu rapesc mult din timpul pacientilor, putand fi efectuate chiar si intr-o pauza de masa.

Detalii concurs

Clinica DermaStyle si ele.ro iti ofera sansa de a castiga unul dintre cele 3 tratamente cu noul laser Alma Accent, fiecare in valoare totala de 1,000 de euro.

Ce trebuie sa faci?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne spui in ce mod a fost afectata silueta ta, cu detalii despre o anumita zona pe care ai dori sa o remodelezi, alaturi de o poza a zonei respective.

De asemenea, te rugam sa insotesti scurta poveste (maximum o jumatate de pagina) de datele tale personale: varsta, ocupatie, adresa de mail si un numar de telefon la care te putem contacta.

Asteptam povestea ta insotita de toate cerute mai sus la adresa: concurs@ele.ro

Atentie!

Nu vom valida mail-urile care nu contin toate datele de contact cerute.

Data limita

Inscrierile se fac pana pe 19 decembrie 2007.


Alegerea castigatoarelor

Cele trei castigatoare vor fi desemnate de catre Dr. Mihaela Leventer, Medic Primar Dermatolog la Clinica DermaStyle, pe baza analizei necesitatii acestui tratamentul si a felului in care tratamentul ti-ar putea imbunatati radical silueta.

Tratamentul se va desfasura pe parcursul a 2 luni, fiecare sedinta de tratament efectuandu-se la intervale de o aproximativ 10 zile.

Cele trei castigatoare vor fi anuntate atat pe site, cat si telefonic, pe data de 21 decembrie.

Pentru mai multe detalii acceseaza newsletterul de sanatate.

Nu esti inca abonata?

Recomandari