Generali ofera solutia financiara pentru tratarea bolilor grave

Generali ofera solutia financiara pentru tratarea bolilor grave
  calendar_month        
Peste 60% din cazurile de deces au fost cauzate de o boala grava
Generali plateste cheltuielile pentru tratarea afectiunilor grave pentru asigurarile nou incheiate
5% reducere la incheierea unei noi asigurari de viata pentru clientii companiei

In aceasta primavara, Generali Romania vine in intampinarea clientilor cu o oferta speciala la achizitionarea unei asigurari de viata.
In perioada aprilie-mai, Generali deruleaza campania "Ofertele noi prind viata in aceasta primavara!", care aduce bonus clientilor ce opteaza pentru o asigurare noua de viata, fie ea de protectie, de economisire sau investitie, clauza de boli grave.

Oferind aceasta clauza de boli grave, Generali deconteaza asiguratului cheltuielile pentru spitalizare, tratament si interventii chirurgicale datorate aparitiei unor boli grave. Valoarea indemnizatiei platita de companie, in cazul diagnosticarii cu una din bolile grave acoperite de asigurare, reprezinta 50% din suma asigurata pentru asigurarea la deces. in plus, daca pentru redobandirea sanatatii a fost recomandata efectuarea unei interventii chirurgicale, Generali este singura companiei de asigurari din Romania care ofera asiguratului 75% din valoarea indemnizatiei de asigurare inainte de efectuarea operatiei, diferenta urmand a fi platita dupa operatie.

"Prin aceasta campanie, dorim sa tragem un semnal de alarma asupra necesitatii tratarii la timp a bolilor grave si a efectuarii investigatiilor medicale necesare. Descoperite si tratate la timp, mare parte dintre aceste afectiuni grave pot avea rezultate pozitive notabile. Lansam aceasta oferta, pentru ca dorim sa aratam importanta asigurarilor de viata in tratarea afectiunilor grave", a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurari de Viata.

Dintre toate afectiunile definite ca boli grave, Generali va plati cheltuielile pentru afectiunile cu cea mai larga raspandire in Romania, printre care accidentul vascular, cancerul, infarctul miocardic, insuficienta renala cronica si scleroza multipla.

De asemenea, interventiile chirurgicale pentru care compania plateste despagubiri sunt cele mai intalnite in astfel de afectiuni grave: coronoplastia sau angioplastia periferica, interventia chirurgicala de tip by-pass aorto-coronarian, implantul pacemaker sau defibrilator implantabil, interventia chirurgicala pe cord deschis si transplantul de organe.

"Pornind de la recentele statistici realizate in Romania care arata ca cele mai multe cazuri de imbolnaviri grave apar la persoanele cu varste sub 45 de ani, iar 60% din cazurile de deces au fost cauzate de o boala grava, ne-am gandit ca este momentul sa ii ajutam pe romani sa constientizeze beneficiile unei asigurari de viata. De aceea, pentru a stimula interesul si grija acestora fata de viata lor, dar si de siguranta membrilor familiilor lor, am decis sa oferim drept bonus aceasta clauza de boli grave si sa decontam cheltuielile necesare tratarii acestor afectiuni", a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurari de Viata, Generali Romania.

In perioada campaniei, pe langa avantajele deja mentionate, Generali acorda o reducere de 5% pentru cei care detin si alte asigurari la Generali si, in plus, accesul la programul de fidelizare, demarat incepand cu acest an. Programul de fidelizare presupune acordarea unor bonusuri clientilor buni platnici, in functie de vechimea contractului de asigurare de viata."Prin aceasta campanie, ca de altfel prin toate actiunile demarate de Generali Romania, dorim sa ii rasplatim pe cei care actioneaza responsabil fata de ei si familiilor lor prin contractarea unei asigurari de viata. Obiectivul nostru ramane cresterea gradului de satisfactie a clientilor nostri si crearea de pachete financiare cu avantaje unice pentru piata de asigurari din Romania", a completat Ovidiu Racoveanu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Picaturi de Plumb
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right