Greutatea iti influenteaza decisiv sanatatea

Greutatea iti influenteaza decisiv sanatatea
  calendar_month        
Afla care este greutatea ta optima!

Bucuresti, mai 2010. Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatati apreciaza obezitatea drept provocarea numarul 1 a secolului 21 in ceea ce priveste sanatatea publica, iar evolutia ingrijoratoare a fenomenului din ultimele doua decenii vine ca o confirmare si ca un semnal de alarma asupra necesitatii unor masuri rapide si eficiente.

In prezent, Romania ocupa locul trei in Uniunea Europeana privind numarul persoanelor afectate de obezitate, conform ultimelor statistici furnizate de specialistii Institutului Parhon din Bucuresti.

In acest context, Centrofarm continua si in acest an seria proiectelor medicale dedicate informarii si educarii populatiei privind riscurile asociate surplusului ponderal prin lansarea campaniei de testare gratuita a Indicelui de Masa Corporal (IMC), indicatorul oficial de calcul a greutatii ideale pentru o viata sanatoasa.

Campania se bucura de sprijinul unor sustinatori deja consacrati ai initiativelor Centrofarm (Alli, Elancyl, Arkopharma, MedCo, Synevo si Medic Line) si se va derula la nivel national, conform unui orar prestabilit, in perioada 6 mai - 30 iunie 2010, in locatiile situate in Alba, Arad, Arges, Bucuresti, Bacau, Buzau, Constanta, Galati, Mures, Prahova, Sibiu, Suceava, Tulcea, Vaslui. Informatii despre orarul de testare se pot obtine gratuit la TelVerde 0800-07-03-07.

Aproximativ 30 de specialisti prezenti in farmaciile selectate vor oferi consiliere gratuita si sfaturi personalizate, adecvate problemelor fiecarui client Centrofarm interesat. Astfel, specialistii vor masura greutatea si inaltimea pacientilor, vor determina indicele de masa corporala, procentele de grasime si apa din corp pentru aflarea starii de sanatate (subponderal, normal sau obez), oferind sfaturi si recomandari de specialitate.

Pe toata durata campaniei, clientii vor beneficia de oferte speciale in toate farmaciile Centrofarm, precum si in clinicile si laboratoarele partenere, ce vor pune oferi reduceri substantiale la consultatii de specialitate, precum si posibilitatea efectuarii de analize aprofundate, urmate de scheme adecvate de tratament.

Centrofarm estimeaza ca mesajele campaniei vor ajunge la peste 700.000 de clienti, atat prin discutiile cu specialistii din farmacii, cat si prin intermediul materialelor documentare puse la dispozitie in locatii, iar peste 40.000 de clienti vor beneficia de serviciile gratuite de determinare al indicelui de masa corporala si de consiliere, precum si de oferte comerciale si medicale preferentiale.

52600.jpg
76896.jpgSursa: Centrofarm

Recomandari

Newsletter Ele.ro

EA si EL
  • person

    "in viata iubesti cu adevarat o singura data...restul sunt doar forme ale iubirii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right