GSK lanseaza parodontax Gentle Whitening

GSK lanseaza parodontax Gentle Whitening
  calendar_month        
Pasta de dinti cu dubla actiune: ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale si indeparteaza eficient si delicat petele, redand dintilor culoarea lor alba naturala

Noua pasta de dinti parodontaxiAA Gentle Whitening completeaza gama parodontaxiAA - special creata pentru a ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale, oferind persoanelor interesate in prevenirea afectiunilor gingivale si beneficiul de albire delicata si eficienta a dintilor.

Gama parodontaxiAA este apreciata de medicii dentisti din intreaga lume deoarece ajuta la prevenirea sangerilor gingivale. Pastele de dinti parodontaxiAA au o combinatie unica de saruri minerale si extracte naturale de plante medicinale: menta, echinacea, musetel, smirna, salvie, ratania.

Astfel, noua pasta de dinti parodontaxiAA Gentle Whitening combina eficacitatea extractelor naturale cu cea a sarurilor minerale: distruge agentii patogeni din cavitatea bucala responsabili de gingivita, neutralizeaza acizii care ataca dintii si gingiile si fortifica, in acelasi timp, gingiile.

In plus, parodontaxiAA Gentle Whitening asigura o senzatie prelungita de prospetime, albeste delicat si eficient dintii, si previne aparitia cariilor dentare, datorita continutului de fluor.

Pasta de dinti parodontaxiAA Gentle Whitening 75ml este disponibila in magazine si farmacii la un pret recomandat de 18 RON.

Recomandari