Importanta probioticelor in timpul unei calatorii

Importanta probioticelor in timpul unei calatorii
  calendar_month        
Astazi tot mai multe studii vorbesc si atesta eficacitatea probioticelor pentru mentinerea echilibrului florei intestinale.

Calatoriile - schimbarea climei si a alimentatiei - sunt un factor care afecteaza flora intestinala. Nu de putine ori s-a intamplat ca o vacanta sau o calatorie sa ne fie afectata de probleme digestive.

Atunci cand plecam din habitatul nostru, schimbarea apei si a hranei si contactul cu flora microbiana noua reprezinta conditii favorizante pentru aparitia asa numitei "diarei a turistilor/calatorilor".

Intr-o calatorie, sistemul nostru digestiv este intens solicitat - iar mecanismele de aparare trebuie sa faca fata unui numar semnificativ mai mare de bacterii necunoscute (pentru multe dintre bacteriile din locul unde traim dezvoltam in timp mecanisme eficiente de aparare, inclusiv anticorpi specifici - dar orice bacterie noua poate sa ia prin surprindere mecanismele deja existente si ne poate imbolnavi).

Pentru a evita acest lucru putem apela la probitoice.

Biotics este un produs probiotic care contine Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, doua dintre tulpinile probiotice cele mai intalnite in flora intestinala sanatoasa. Beneficiile acestor tulpini au fost atestate prin numeroase studii clinice.

Biotics se gaseste atat sub forma de capsule adresate adultilor - Biotics, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru copii - BIOTICS Baby.

Biotics si Biotics Baby corecteaza dezechilibrul florei intestinale si ajuta la evitarea problemelor gastro-intestinale. BIOTICS si Biotics Baby sunt produse naturale. Nu au fost inregistrate efecte secundare si pot fi utilizate indiferent de varsta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cind faci un lucru cu placere
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right