KERIUM DS - o noua solutie pentru tratarea dermatitei seboreice

KERIUM DS - o noua solutie pentru tratarea dermatitei seboreice
  calendar_month        
La Roche-Posay lanseaza Kerium, crema si sampon, pentru tratarea dermatitei seboreice, atat pe fata, cat si pe scalp. Lansarea este insotita de o campanie de educare pe www.dermatitaseboreica.ro si de consultatii de diagnosticare gratuite in cadrul Bioderm Medical Center, in perioada 6-10 februarie.

Ce este dermatita seboreica

In Europa, peste 20 de milioane de oameni sunt afectati de aceasta boala care apare mai des la nou-nascuti (pana la 3 luni). La adulti apare intre 40 si 70 de ani, barbatii fiind afectati mai frecvent decat femeile.

Dermatita seboreica este o afectiune a pielii reprezentata prin cruste albicioase, unsuroase sau uscate si zone cutanate iritate si rosii. Aceasta este de obicei localizata pe zone bogate in glande sebacee ? pe fata (in jurul nasului, al sprancenelor si pe frunte), dar si pe scalp (aici se manifesta prin matreata excesiva). Pentru tratarea acestei boli este important atat tratamentul medicamentos, cat si o igiena corespunzatoare, iar cea mai buna educatie in acest sens o poate oferi un consult de specialitate la medicul dermatolog spune Dr. Dorina Giurcaneanu, Medic Primar Dermato-Venerologie, Bioderm Medical Center.

Kerium DS Crema este prima crema de fata care intareste sistemul imunitar de aparare al pielii, la nivel local. Cu 5% Dermobiotic Termal, un ingredient unic extras din apa termala La Roche-Posay, Kerium stimuleaza eficient sistemul imunitar al pielii actionand ca un probiotic.

77028.jpg
Rezultate demonstrate clinic:

- 100%* reducere a simptomelor dermatitei seboreice dupa numai o luna de tratament;
- 0% recidiva timp de 6 saptamani dupa oprirea tratamentului.

Samponul Kerium DS combate intensiv matreata. Rezultatele a sapte studii clinice arata ca dupa trei luni de tratament, efectele sunt: -85% matreata, -80% scuame, -82% mancarime a scalpului.

52728.jpgConsultatii gratuite la BIODERM


Se poate intampla ca aceasta boala sa fie confundata cu alte afectiuni dermatologice precum psoriazis, rozacee sau dermatita atopica. De aceea este foarte important ca pacientul sa se prezinte la medicul dermatolog pentru o diagnosticare corecta.

La Roche-Posay, in parteneriat cu clinicile Bioderm, propune o campanie pentru depistarea si tratarea dermatitei seboreice. Consultatiile sunt oferite gratuit in perioada 6-10 februarie
spune Dana Diaconu, Medical Relations Manager, La Roche-Posay Romania.

Consultatiile vor avea loc in cadrul celor trei clinici Bioderm din Bucuresti (Eminescu, Nord si Floreasca), pe baza de programare telefonica: 021-2117136; 021-2674225; 0731-018605; 0731-018618.

www.dermatitaseboreica.ro

La inceputul lunii februarie, La Roche-Posay lanseaza www.dermatitaseboreica.ro, un site educativ, cu informatii despre boala, dar si o zona interactiva, unde pot fi puse intrebari specialistilor.

* studiu clinic pe 41 de persoane cu piele hiperseboreica cu scuame; aplicare de doua ori pe zi timp de patru saptamani

Recomandari

Newsletter Ele.ro

secret love
  • person

    "iubeste sincer"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right