La Centrul Shakti SPA/mind, body & soul, zilele de marti din luna aprilie sunt norocoase!

La Centrul Shakti SPA/mind, body & soul, zilele de marti din luna aprilie sunt norocoase!
  calendar_month   update 04 Apr 2012, ora: 13:26      
Programeaza-te pentru orice zi de marti din luna aprilie pentru un masaj cranio-sacral, iar la final platesti cat vrei tu! Fa o donatie voluntara, netinand cont de pretul de lista al terapiei!

Ce este terapia craniosacrala?

Terapia Cranio Sacrala a fost dezvoltata de catre dr. John E. Upledger, in urma studiilor stiintifice pe care le-a condus la Universitatea de Stat Michigan din Statele Unite, intre anii 1975 si 1983.
Terapia Cranio Sacrala este o metoda foarte blanda de evaluare si imbunatatire a functionarii sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral - compus din membranele meningeale, structurile care controleaza presiunea intracraniana si lichidul cefalorahidian care inconjoara si protejeaza creierul si maduva spinarii, ceea ce duce la imbunatatirea functionarii sistemului nervos central.

Terapeutul, cu o atingere usoara, monitorizeaza ritmul craniosacral, si prin tehnici delicate de manipulare a tesutului fascial, a suturilor craniene si a lichidului cefalorahidian, faciliteaza eliminarea restrictiilor si a dezechilibrelor.

52746.jpgEliberarea Somato Emotionala permite atat eliberari ale restrictiilor de la nivel fizic, cat si eliberari semnificative ale componetelor emotionale. Odata ce Eliberarea Somato Emotionala incepe, activitatea sistemului craniosacral se opreste brusc iar trauma care a produs restrictii si dezechilibre in sistemul craniosacral se vindeca. Terapia Cranio Sacrala are o aplicabilitate foarte mare, adresandu-se atat persoanelor sanatoase cat si persoanelor cu probleme majore.

Aceste tratatemte sunt foarte benefice pentru afectiuni simple cum ar fi o durere de cap, pana la probleme majore, acute, dureri cornice de spate, disfunctii ale sistemului nervos central, disfunctii ale sistemului endocrin, accidente traumatice ale creierului si ale maduvei spinarii, scolioza, oboseala cronica, depresie, autism.

Dat fiind faptul ca actiunea terapiei este indreptata direct asupra sistemului nervos central, aplicabilitatea acesteia este fara margini. In cadrul Centrului Shakti SPA, terapia Cranio Sacrala este efectuata de catre Raducu Florian, care si-a inceput formarea ca terapeut din anul 1998.

Din anul 2000 a lucrat in calitate de terapeut practician al terapiilor complementare si a continuat sa se formeze in cadrul mai multor scoli de masaj, bioterapie si terapie Cranio Sacrala. A absolvit facultatea de psihologie in anul 2006 si si-a continuat dezvoltarea personala atat teoretic cat si practic printr-un master si prin propria terapie in cadrul Asociatiei Romane de Psihologie Analitica: Institutul C. G. Jung.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Beneficii pentru membri
  • person

    "natura le rezolva pe toatetrebuie doar sa-i acordam incredere!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right